10 Najboljših kombinacij ličil in športnih oblekic za Noč čarovnic

0 54,690

Ja, prav si slišala. Športne oblekice za noč čarovnic.

 

Gotovo se sprašuješ h kateremu športu spada Noč čarovnic. No, pravzaprav ne spada k nobenemu. Gre le za to, da smo plesalke ob drogu vedno pripravljene za kak hec in znamo izkoristiti vsako priložnost za zabavo v studiju.

 

Čeprav morda ne plešeš ob drogu, pa zagotovo v svoji omari najdeš kakšen topek in kratke hlačke, ki jih uporabljaš za hot yogo, izrazni ples, fitness, odbojko na mivki ali supanje.

 

In da ti razvnamem domišljijo, ti predstavljam 10 odličnih kombinacij ličenja in tovrstnih oblačil s katerimi lahko začiniš svojo vadbo za Noč čarovnic.

 

Prav zate sem naredila kolaže, da si boš lažje predstavlja, kako dober styling si lahko narediš.

 

LOBANJA Z RDEČIMI VRTNICAMI
SKOZI GALAKSIJO

 

FRIDINE ROŽE

 

LJUBKA MUCA

 

ZLATA BOGINJA

 

SOFISTICIRANA LOBANJA

 

POP ARTISTIČNO

 

ELEGANTNI SKELET

 

ROŽNATA VILA

 

LEDENA KRALJICA

 

GREMO STRAŠIT

Zdaj ko si pobližje spoznala kombinacije te zagotovo zanima, kako se naličiti. Predstavljam nekaj umetnikov, ki so sebe ali pa svoje modele naliči res kreativno.

 

Vzemi v roke svojo torbico z ličili in … gremo strašit!

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @laurabadura

LOBANJA Z RDEČIMI VRTNICAMI

Popularne lobanje, ki jih tako pogosto videvaš za Noč čarovnic mehičanom predstavljajo dušo umrle osebe. In kar mi je še prav posebej všeč pri tem ličenju je, da je umetnica uporabila smo glavne elemente in obrise lobanj. In seveda – rdeče vrtnice! Rdeča je barva krvi. Je strašljiva barva, a hkrati tudi izjemna, in modna. Prečudovito!

 

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @lynnacsecnarf

SKOZI GALAKSIJO

Če želiš veselo, enostavno in minimalistično ličenje, je tole kot nalašč zate, draga Samorogovka! Z njim se boš hitro telep

ortirala v popotnika skozi galaksijo. In s tako barvitimi športnimi oblačilci te bodo kaj hitro zamenjali za magičnega Samoroga.

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @starlit_makeup

FRIDINE ROŽE

Ličenje v stilu Frida Kahlo z rdečimi ustnicami je čisto ”in”! Ampak naj bo tokrat drugače. Preobrati se v pastelno Frido. Združi si obe obrvi v eno in si nadeni nekaj roza vrtnic v lase. Čisto preprosto.

 

 

DODAJ V KOŠARICO

LičenjeTori Barratt Crane

LJUBKA MUCA

Res je, da tale muca ni čisto nuič strašljiva. Je pa ljubka zato! Najenostavnejše ličenje od vseh! Preprosto, pa vendar z dovolj detajli. Mislim, da se boš zaljubila v tole ličenje – vključno z Meow topkom.

 

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @ellie35x

ZLATA BOGINJA

Ellie je umetnica ličenja, ki zna spremeniti človeška telesa v čisto prava bitja iz naših najhujših nočnih mor. Še dobro, da sem našla Zlato Boginjo, ki prijazna izjema! Čeprav izgleda ličenje na prvo pogled zelo zahtevno, ga vseeno lahko prilagodiš in poenostaviš. Vendar pa vseeno uporabi zlate lističe – to bo naredilo največji vtis!

 

DODAJ V KOŠARICO

 

Ličenje: @andreyhaseraphin

POP ARTISTIČNO

Za vse, ki imate rade stripe! Tole je zate. Strateško si obriši obraz s črnim črtalom in dodaj bele pikice, da dosežeš tisti tipični izgled stripa 50-tih let. Zraven obleci še tale topek s pomežikom in hlačke z ustnicami in Roy Lichtenstein bi bil ponosen nate!.

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @kvestina

SOFISTICIRANA LOBANJA

Običajno se lobanje za Noč čarovnic rišejo s črno barvico, tale pa je izjema. Umetnica je ustvarila prav poseben videz ravno z belo barvico. Uporabi belo barvo tudi ti in spremenila se boš v elegantnega duhca. Dodaj še male perlice ali pa morda nekaj srebrnih bleščic in dobila boš osupljiv videz!

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @andreyhaseraphin

ELEGANTNI SKELET

Če še nikoli nisi bila skelet, je zdaj skrajni čas, da se preizkusiš. In prav nič ne dvomi v svoje mojstrsko ličenje! Samo drži se osnov: počrni si noska, osenči oči s črno, malo prešitih ustnih in poudarjene črne ličnice. Ne moreš zgrešiti, ker včasih je manj več.

 

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @thewardrobe.co.nz

ROŽNATA VILA

Predstavljaj si, da je Noč čarovnic kot Snapchat filter v resničnem življenju – in ni potrebno da so vedno strašljivi. Če imaš bolj pravljično osebnost, potem bo tale Vila prava zate. Nanesi si osvetljevalec, nežno roza na ustnice in male rožice po obrazu. In ne pozabi na ledeni učinek bele maskare. Le katera ne bi bila Vila?

 

DODAJ V KOŠARICO

Ličenje: @lisa_mariemua

LEDENA KRALJICA

On tem izgledu bele kože in ledeno hladnih modrih ustnic te bo zagotovo zazeblo na dan čarovnic. Ja, in bela maskara, seveda! Ta večno zamrznjena lepota se odlično ujema tudi s kakšno krono ali srebrno tiaro. Edino za oblekico moraš še poskrbeti! Si predstavljaš, da se s tem pojaviš na tvojem najljubšem treningu izraznega plesa?

 

Zdaj pa hitro izberi izgled, ki ti je najbolj všeč in napiši v komentarju, kaj boš postala za letošnjo Noč čarovnic.

 

 

 

 

Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.