-Oglasi-

2021

Suzanina napoved

0 400

Novo leto nam prinese res nekaj čisto novega, predvsem NOVE RESNICE. Nove začetke nečesa, kar smo že poznali, vendar v vseh teh letih materialnih sil,  potlačili. Prva triada bo resnično grenka in potlačena skozi grlo v želodec.  Prehod bo šele  konec pomladi. Prehod v lepše, nežne energije, zdravo življenje in nove projekte. NOVA ZAVEST. NOVA EKONOMIJA.

Prebujamo se še v tistih zadnjih kotičkih spanja. Zavese bomo odgrnili na široko in se soočili s težavami, ki so posledica naših razmišljanj zadnjih 18 let. Kar smo KREIRALI to imamo. Torej konec je slovenske pubertete, prehajamo v odgovorne , odrasle. Nismo več najstniška državica, postali smo polnoletni na vseh energetskih nivojih in čas je , da zavihamo rokave. Prihajajo NOVI SISTEMI. Svetli, obsijani z veliko mero vere in sodelovanja.  Vstopila bo tudi nova ekonomija, kot sem v letu 2020 napovedala stara je padla.

Svet ni več tak, kot smo ga poznali.  Sedaj moramo sprejeti posledice, vse kar smo pometali pod svoj predpražnik je potrebno očistiti, šele takrat gremo pomagat k sosedom. Torej ljudje bomo delovali iz sebe in se mnogo lepše vedli. Bolj odgovorno, manj zavistno in solidarno.

 Kar je bilo skrito in zlagano, bo potrebno opravičiti in prevzeti odgovornosti.

V vsej svoji BREZPOGOJNI LJUBEZNI bodo nastopili delavci SVETLOBE in LUČI. To bo leto GARANJA za izbrane delavce svetlobe, kateri se na to leto pripravljajo že od svojega rojstva.  Kolektivna zavest gre še EN NIVO VIŠJE. Vse do nove DIMENZIJE. V letu 2021 postajamo ljubeči na vseh področjih.

 Spomladi bo preporod.

Ogromno dela nas čaka. Do prehoda, torej do  pomladi, bo mogočna napetost, vladajo še sile teme, vendar zmaj pred smrtjo tolče samo še z repom. Človek SPREJME RESNICO, ki je pred nami in ODGOVORNO SOLIDARNO DELUJE ZA DOBRO VSEH.

Od januarja do aprila je SLANO ČIŠČENJE, to je tisto človeško čiščenje skozi SOLZE, ZNOJ in PREBAVO. Čudovita sprememba pride v marcu, ker bo dvig ženskih energij, mater, žena , babic in hčera.  Do takrat pa le JOKAJMO, sprostimo naše blokade, nakopičene energije in STRES. SOL nas na vseh nivojih zdravi. Resnica bo kapljala vsak dan v življenje vsakega človeka, osvoboditev iz bolečine bo vsak doživel, kot novo življenje.

Druga triada leta 2021 nam prinese SVOBODO, v srcu in umu postanemo lahkotni, zadovoljni in varni. Svet bo osvobojen vsega slabega. Tudi tiha, skrita vojna NEBEŠKIH SIL se zaključuje. Do sredine avgusta ljudje začutijo materialno svobodo, ljubezen na vseh nivojih in nove začetke življenja na Zemlji. ZEMLJO bomo ljubili bolj iskreno!

Veliko neviht bo na področju novih sistemov. Razbremenjen bo zdravstveni sistem,  preobremenjen bo sodni sistem, združevanje bank, sodelovanje medicine in tehnologije, nova drugačna politika, PREOBRAZBA strukture svetovne sodobne hierarhije. Farmakologija bo v porastu. Veliko bo novih metod zdravljenja, kot DAR IZ VESOLJA pride nova tehnologija zdravljenja. Tudi naša SLOVENIJA bo slavna v letu 2021 zaradi ZNANOSTI in novih dosežkov. Presenetil nas bo podmladek in rezultati v svetu bodo ZLATI.

Industrijski upad bo viden jeseni, nepremičninski trg bo drastično padel,  prav tako bo slab izbor uvoženih surovin. Ponudba hrane se bo razpolovila. Turizem se vrača konec leta 2021.

Spoznali bomo nove metode življenja na daljavo, vendar bo to svobodna izbira ljudi. Svet  v letu 2021 ponovno doživi nekaj protestov in nestrinjanj, vendar ne nekem etično kulturnem nivoju. Od sedmega meseca naprej agresija ne bo več prisotna.  Jesen bo ljudem potrebna za počitek, ker bo veliko aktivnosti v času druge triade. Življenje bo teklo naprej v energiji svetlobe in ljubezni.

Zaključila bi, da bo to leto RESNICE. Za nekatere zelo boleče, za druge osvobajajoče. Najpomembneje je, da ostanemo nasmejani in srečni, samo tako bomo svobodni.

Oddajajmo svetlobo, delajmo na sebi in ljubimo svoje bližnje, BODIMO ISKRENI. SREČNO V 2021

Za Skrrivnostno: Suzana Drobnjak

 

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.