3 napake, ki jih ne želimo zgrešiti pri poljubljanju

Foto: Pixabay
0 4,946

Dober poljub vam bo zamajal kolena, dlani se vam bodo spotile in srce vam bo hitreje bilo.

 

Mislili ste da ste osvojili osnove dobrega poljubljanja že v osnovni šoli? Razmislite bolje. Razkrivamo vam tri najpogostejše napake, ki se lahko pripetijo pri poljubljanju in se jim želimo izogniti, saj ne želimo pokvariti trenutka.

1. Agresiven začetek 

Življenje ni film in tisto kar dobro izgleda na velikem platnu ni recept za obnašanje v vsakdanjiku. Naprimer: agresivno poljubljanje ne bo nujno vzpodbudilo strasti med vama, ampak vaju lahko pusti z oteklinami v predelu ust. Namesto agresivnega spajanja ustnic, raje pričnite z mehkim poljubom, ki se nato naravno ojača in postopoma pridobi intenzivnost in strast. Poslušajte znake partnerjevega telesa, vzdihe in bitje srca in sigurno ne zgrešili.

2. Premalo jezika 

Nihče ne mara, če mu nekdo “zabija” jezik v usta med poljubljanjem, ampak tudi zadrževanje jezika, ne bo izzval želeni effekt dobrega poljuba. Poljub vsekakor začnite z zaprtimi usti in pritem rahlo ugriznite njegovo spodnjo ustnico in nežno z jezikom preidite preko njenih robov do njegovega jezika in se prepustite trenutku in užitku.

 

3. Napačno ciljanje

Med poljubljanjem lahko ugotovite, da je občasno vdihavanje kisika dobra zadeva za vaše telo. In tako, se lahko med poljubljanjem odločite igrivo z jezikom preiti preko njegovega obraza ali ušesa.
Nežen trenutek lahko pokvari samo napačno ciljanje, oziroma če ustnice nespretno končajo na nosu ali bradi. Če se slučajno zgodi kaj takšnega, se kar naredite kot da ni bilo nič takšnega in nadaljujte s poljubljanjem.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.