9 IDEJ ZA PRIJETNO IN TOPLO DNEVNO SOBO V 2019

Foto: Photo credit
0 5,899

Prišel je čas hladnješih popoldnevov in čas, ko se bolj zadržujemo v domačem okolju. Zato vam predstavljamo nekaj idej kako si lahko popestrite uživanje v udobju dnevnega prostora z majhnimi spremembami in novimi dodatki.

 

Od barvnih interijerjev do umetnosti in uobnih pripomočkov, kot so odeje, blazine in puhasti dekorativni dodatki, vam predstavljamo devet stilov, ki poossebljajo udobje dnevne sobe za jesen/zimo 2019.

1. Romantična sporočila 

Zamislite si kakšen bi bil vaš najljubši romantični prizor in si ga pričarajte v lastni dnevni sobi. Že obstoječi barvni shemi dodajte ujemajoče odtenke roza, zlate ali rožaste printe. Te romantične elemente, boste najlažje dodali s slojem različnih pokrival, odejic ali blazinic ter sveč, ki bodo pričarali romatniko v vaš vsakdan.

2. Scandi vibra

Miksajte in ujemite sivo z roza barvo in se odločite za tako imenovani “Scandi” dekor. Udobje si pričarajte z udobnimi dodatki , pri katerih upoštevajte zmes drugačnih luči z udobnimi odejicami, vse v umirjeni barvni paleti.

3. Pink in Bordojske rdeče sanje 

Še enkrat govorimo o romanci, zato pomislite na glamur in romanco v obliki barvne palete. Izberite blazinice v značilnem velvet materialu in puhasta pokrivala, ter se odličite za močno pink in bordojsko rdečo barvo kot vodilni v vašem sanjskem prostoru. Prav tako bodo vaš prostor obogatile romantične jesenske rože v bordojsko rdeči barvi in majhne svečke.

4. Temna shema 

Če se boste odločili za temnejše tone, se bo vse zdelo bolj mistično in zapeljivo. Da bi prostoru dodali svetlobo, si omislite svetle dekorativne predmete , veliko sveč in puhaste preproge, ki bodo dodale tisti poseben “chic”..

 

5. Ljubezen do umetnosti 

Nova ali preoblečena pastelna sofa z usklajenimi odejami in veliko stilskimi z ethno vzorci blazinami bo vašemu dnevnemu prostoru dala spektakularen umetniški videz.

6. Moderen pridih

Tudi moderen in “hi tech” prostor lahko postane prijeten z dodatkom odeje v klasičnem printu. Dodajte nevtralne blazine, zavese iz velveta ali nevtralno preprogo, ki bo minimalizem malo zmehčala.

7. Prižgane luči!

Pink in nevtralne barve so odlična kombinacija. Ne pozabite na te pristne kombinacije, ko se odločate za nov kavč ali odeje. Nato dodajte svojemu prostoru poseben “cool” z  modnimi prižagnimi lučmi v obliki črk v istih barvnih odtenkih.

8. Umirjeni dnevi 

Dodajte prefinjenost vašemu nevtralnemu počivalniku z bež ali sivimi pletenimi blazinami. Stene poživite z nevtralnimi okvirji in stilskimi umetniškimi deli oziroma fotografijami.

9. Saje o udobnosti 

Črni okvirji in art deco izdelki v nevtralnih tonih, črni in beli bodo s svojim kontrastom dodali stilski videz in prijetno udobje za vaše oči.

-Oglasi-

Foto Photo credit
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.