Agencija za Potovanje po Sebi

Foto: Pixabay
0 6,700

Skoraj dve leti sem iskal potovalo agencijo oz. turistično agencijo, ki trži najprestižnejša potovanja oz. delajo najbolj nore aranžmaje na svetu… pa nisem našel, tako nore, kot je moj program.

 

V bistvu sem se spraševal, kakšna mora biti ta agencija, kdo se sploh obrača na njo…?

 

Sam sem si predstavljal, da so to osebe, ki iščejo neko višjo, močnejšo izkušnjo, kot so jo imeli dosedaj. In bolj, ko sem iskal, sem prišel do dveh vrst agencij:

 • Tiste, ki tržijo zunanja dogajanja, ki potem povečujejo čustveno doživetja od zunaj navznoter,

In,

 • Tiste, ki tržijo potovanje v sebe in od znotraj navzven povečujejo čustvena doživetja.

 

Nikjer pa nisem našel, nekoga, ki trži vse v celoti, ki trži največji adrenalin na svetu, to je Tobogan v svojo Dušo.

Namreč sebe vedno nosimo s seboj, ampak v sebe zelo redko pogledamo, kar neposredno pomeni, da v sebe preko poslušanja, hrane, druženja … v sebe nalagamo nešteto smeti. In zato tudi nikoli nismo pomislili, da bi šli kar potovati po samemu sebi. Namreč poznam veliko ljudi, ki so prepotovali cel svet… pa sebe oz. mir v sebi niso našli.

Sam sem se pred leti odpravil na to pot, vendar se nisem zavedal, da v bistvu delam institucijo oz. agencijo, ki bo vodila posameznike na ta dolgotrajna in adrenalinska potovanja. To so potovanja, ki se v bistvu nikoli ne končajo.

Seveda, naredil sem celotni paket, ki združuje:

 • Detoksinacijo Telesa.
 • Detoksinacijo Uma.
 • Detoksinacijo Čustev.
 • Detoksinacijo Duše.

To pot smo razdelili v sedem etap in vsaka etapa, je preskok v višji nivo, v višji nivo zavesti ali drugače bi lahko rekli, da postanemo bolj modri.

 

Zato je na tej poti potrebno priti tudi na najvišjo stopnjo modrosti:
 1. stopnja modrosti– tukaj se problem zaznan, ki s seboj potegne spoznanja, kaj je nepotrebno v našem življenju za nadaljni razvoj.
 2. stopnja modrosti–  ob novih spoznanjih, se moramo navaditi na nove energije, in dati prostor novim potencialom.
 3. stopnja modrosti– šele sedaj smo pripravljeni, da tudi vse odvečne stvari odstranimo/Zavedanje vzrokov za aktualno počutje.
 4. stopnja modrsoti– sedaj gledamo na svet s popolnoma drugačnimi očmi in si postavimo nov cilj/Odločamo se kaj bomo naredili z vzrokom, če želimo iti dalje na stopnji modrosti se moramo odločiti, da ta vzrok večne bo vplivalo na moje počutje.
 5. stopnja modrosti– tukaj smo že dovolj močni, da tudi gremo proti novemu cilju/Zavedamo se, da nismo rešili vseh problemov, tem več lahko nastanejo tudi drugi, sedaj jih lahko hitro prepoznam in odstranim, zavedamo se samega sebe, kot celoto. Pomeni, da znamo poskrbeti za sebe.
 6. stopnja modroti – stare navade pozabljamo in se navajamo na novo pot/Zavedamo se sebe v okolici, zavedamo se vpliva svojih dejan, kot posledica na okolico. Zvedamo se da smo del Sistema. S svojimi dejanji pozitivno vplivamo na okolico, kajti samo vzgled je Edina pravica vplivati.

Stopenj modrosti ne moremo preskakovati. Kajti veliko ljudi daje občutek, da živijo na tej stopnji, ker pozitivno vplivajo na okolico, vendar če se predhodno niso začeli zavedati samega  sebe ali poskrbeli zase, in dajajo drugim več, kot imajo sami. Pomeni, da ne živijo, kar učijo. Potem njihova sporočila okolici škodijo, saj vsebujejo negativno kodo.

 

 1. stopnja modrosti /tukaj integriramo vsa nova spoznanja v način življenja, postanemo celoviti v ravnovesju/Tukaj bi uporabil Sokratove besede “Vem, da nič ne vem”, pridemo v stopnjo, ko se zavedamo minljivosti in se je osvobodimo, zavedamo, da smo pot, ki smo jo prehodili do nekega vrha, v bistvu šele na začetku neke nove poti… in da nikoli ne pridemo do konca, dokler smo živi na tem svetu.

Tako sem definiral 7 stopenj modrosti!

Foto: Pixabay

Ampak, kaj je napomembneje, kot sem zapisal v 7 stopnji modrosti: »Vem, da nič ne vem!« Je v bistu ta konec začetek nove 1. stopnje. Seveda ne bomo začeli znova, temveč je naša notranja moč/energija na višjem nivoju in drugače dojemamo okolico, bolj celovito. Lahko bi rekli, da se počutimo bolj celostno oz. bliže smo notranju miru in počasi nas nič več ne bo uspelo vreči iz tira.

Moramo pa se zavedati, da skozi teh 7. stopenj modrosti, gremo večkrat na dan, na večih področjih. Namreč to je čisto naravni cikel transformacije, ki si ga nisem jaz izmislil, temveč obstaja od nekdaj… sam sem ga le definiral, zaradi empiričnega opazovanja nastajanja in reševanja problemov.

In, ko vseh 7 stopenj ponotranjimo, lahko rečemo, da smo modri. Ker se sami sebe v celoti zavedamo, na nekem nivoju. In ker je nešteto nivojev, bomo na izkustvu preteklega nivoja, lažje ozavestli višji nivo in tako dokonca življenja.

Iz tega bi lahko sklepal, da energija, ki jo imenujemo duša, pride v materialno telo, zato, da se dvigne na višji nivo. Ker očitno, to lahko naredi samo preko materije.

Namreč sam ne verjamem v posmrtno življenje, niti reinkarnacijo. Saj duša/energija nimata spomina. Spomin ima DNK, torej materialno telo. Energija z določeno frekvenco zbudi samo določeno znanje.

Znanje/Modrost, ki ga danes odkrivamo, so veliko bolje poznali že stari egipčani, grki… morda še nekatera ljudstva veliko prej. Mi se danes le na novo spominjamo. Namreč v sebi imamo celotno zgodovino človeštva, vse do nastanka.

Tega sem se zavedal 2016, ko sem dva meseca preživel v Peruju, kjer ni bilo ne duha ne sluha o Majih, Astekih… oz. njihovih potomcih. So pa se pojavljali ljudje z njihovim znanjem na drugem koncu sveta. Ampak energija pa je ostala v Peruju, kot je bila pred stoletji in ta energija, je očitno v meni aktivirala določena stara znanja (telepatija, samozdravljenje, branje misli…).

Foto: Pixabay

In postalo mi je jasno, da bistvu ta znanja potrebujejo novodobni vodje. Ta znanja imajo sicer v sebi, ampak jih je potrebno ponovno aktivirati.

Tako mi je zelo hitro po vrnitvi v Evropo prišel nasproti Otok Lošinj in kip grškega borca, ki so ga tam našli. Ta kip namreč ponazarja Apoksiomena, tistega ki čisti. Grški borec je namreč v pložaju čiščenja svojega telesa po borbi. In ta prispodoba mi je rodila novo idejo. Namreč novodobni voditelji so v bistvu borci, ki se dnevno borijo in opremiti se morajo z novim znanjem; tistim, ki so ga pozabili! In kip mi je dal jasno sporočilo. Direktorji se morajo Očistiti, da bodo lahko starodavna znanja prišla na površje. Najprej sem mislil, da je potrebno očistiti telo, čustva, intelekt in dušo, a na koncu sem uvidel, da je potrebno očistiti le spomin. Zato je povdarek na Wellnessu za možgane.

Program pa se imenuje Pot zmagovalca, ker če hočemo ostati na vrhu, moramo vse kar smo se do sedaj naučili in pričeti znova, kot pravi 7 st. modrosti: »vem, da nič ne vem«. Vendar to ne pomeni, da se moramo res vse učiti od začetka, temveč  moramo opustiti prepričanja iz tega življenja, da lahko zrastejo starodavna znanja, da pride na površje stara modrost. Vrniti morajo zaupanje sami v sebe in s tem premagajo strah pred minljivostjo, ker tako postanejo večni.

Tako bi lahko rekel, da je Pot zmagovalca, spoznavanje stopenj modrosti in priprava na večnost.

V bistvu je Modrost pot. Modrost je pot!

Ugotovitve:

 • Modri postanemo, ko neponavljamo istih napak. To pa dosežemo z večjo stopnjo samozavedanja. In s tem, ko čutimo sami sebe, točno vemo kaj je v skladu z nami in kaj ne.
 • Zavest je edino po čemer lahko ločimo ljudi, torej po modrosti.
 • Največja stopnja modrosti je, ko se prenehaš spraševati o smislu življenja in drugih “višjih resnicah” in se zaveš, da je potrebno živeti tukaj in zdaj, v svetu, ki je zaradi vseh nas takšen, kakršen pač je.
 • Modrost ni vezana na spomin in ne izgine z izgubo spomina (demenca, aiserhamer…) ampak je v Srcu. Modrost domuje v Srcu.

 

Torej moja misija ustvarjanja programa, ki sem ga ustvaril pred štirimi leti in iskanje agencije za trženje, je sedaj spremenila pomen, sedaj je dejansko program postal Agencija, jaz turistični vodnik, inštitut, pa kreator potovalnih aranžmajev.

Samo iz druge strani sem moral pogledati.

Vabljeni na potovanje www.winner.camp, potem, ko bo karantene konec in če sedaj niste sebe dovolj dobro spoznali in se spravili v red!

 

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.