Ali vas vznemirja “zrno suma”? Prepoznajte znake prevare

0 3,714

Najhujši del prevare je sum. Prazen prostor, ki ga polni tesnoba za katero se skriva eno in edino vprašanje: ali me vara?

 

Pa četudi vemo, da bo resnica bolela, ne zmoremo, da ne bi želeli raziskati in odkriti resnice.  

Ja,mogoče bi bilo lažje živeti v srečnem in blaženem neznanju, vendar, ko v glavah zazvoni alarm, je na žalost zelo teško ali pa skoraj nemogoče vrnitev v normalo preden odkrijemo resnico. Se pravi, če ste začutili signale prevare, vam razkirvamo nekaj nasvetov, kako odkriti dokaze in enkrat za vedno končati za vas toksično razmerje.

Nekaj se je spremenilo… v prehrani

Vaš partner je kar naenkrat spremenil svoje prehranske navade: od strastenga ljubitelja testenin, ki jih je pojedel na kilograme, se je preobrazil v ljubitelja sushija in delikates , ki jih je v zelo majhnih količinah. To lahko kaže na to, da je njegovo srce osvojil nekdo “preko želodca” ali pa da ima resno potrebo malo shujšati.

 

Različni interesi

Kar naenkrat se je lotil novega hobija…..in na te tečaje je začel hoditi večkrat na teden…..vzgaja bonsai, zanima ga fotografija, etnologija. Seveda so njegovi učitelji na novem tečaju zelo strogi in zahtevajo, da imajo v času predavanj vsi izklopljene mobilnike. Tečaji pa se odvijajo tudi v poznih večernih urah. Tu je nekaj sumljivega!

 

Stari prijatelji

Oh kakšna slučajnost in presenečenje! Prijatelji za katere niste vedeli niti da obstajajo ali se že leta niso oglasili, so zdaj kar naenkrat spet prisotni in vašega partnerja vabijo na vikend izlete v gore, kjer je zelo slab signal! Seveda so vikend aktivnosti vse takšne, ki vas niti malo ne zanimajo, on pa ne more odbiti vabilo, saj bi užalil svoje prijatelje, ki jih je končno ponovno spet srečal in pridobil v svoje življenje.

Pošten in čist kot solza

Zelo je predrzen: hodi po stanovanju in glasno izjavlja da je “on drugačen”, naiven in pošten! On se ne znajde v svetu polnem laži in prevar, saj on ne zna lagati in vedno govori resnico, tudi ko to njemu škodi. No, ne nasedajte takšnim monologom, če vas vse drugo spravlja v sum, da tu nekaj pošteno smrdi, saj s takšnimi izjavamai želi samo dajati privid poštenjakarja.

 

Nove športne aktivnosti

Odločil se je, da se s skupino prijateljev vpiše v fitnes, ki je rezerviran samo za moške ter aktivnosti kot so boks, kung fu in dvigovanje uteži. Vse to zato, da bi končno malo napihnil in definiral svoje mišice. Seveda, vse to je lahko čista resnica. Zato,če želite biti sigurni, da je res v fitnesu, bodite potrpežljiva in počakajte na rezlultate. Če nekaj mesecev po rednem fitnisiranju ne bo vidnih rezultatov, potem se je vaš dragi posvetil drugi vrsti giumnastike in sicer tisti, ki nima nobene zveze z definiranjem mišic.

 

Prazni žepi

Nekoč vas je strašno nerviralo, ko ste pred pranjem njegovega perila iz žepov vlekli kovance, papirnate robčke in zmečkane račune. Zdaj kar naenkrat nič več ni v teh žepih. So popolnoma prazni. Razlog temu je , da imajo ti računi iz trgovin ali lokalov podatke o času in datumu, ki so lahko občutljivi in ga privedejo v neprijetno situacijo.

 

Svež dah

Ko se vaš partner vrne domov ima izrazito svež dah, kar je res lepo, vendar je čudno, da zjutraj nima nobene težave pritisniti poljub z nočnim zadahom, ko pa se vrača domov je njegov dah zasičen z žvečilnimi ali mentoli. Razlog se lahko skriva v tem, da želi nevtralizirati vonj druge osebe.

 

Skrivnosti negovega avtomobila

Sovoznikov sedež, na katerem vi ponavadi sedite, je pomaknjen popolnoma nazaj, čeprav ste vi nizke rasti. Vse vrnite ponovno na svoje mesto in spremljajte, če se bo to ponavljalo.

 

Čudež telefona

Njegov telefon je neprestano potihem in sploh ne slišite več nobenega zvoka, ne sporočil ne klicev. Telefon pa ga zadnje čase spremlja tudi na stranišče in nočne sprehode pred spanjem. Tudi nova koda je na telefonu. Vse to so znaki sumljivega obnašanja in najverjetneje dopisovanja in prikrivanja sporočil in klicev. Vprašajte ga ali vam posodi telefon, da pokličete prijateljico, ker ste svojega pozabila v avtu in če ga bo zelo ne rad predal v vaše roke, boste vedele, da nekaj skriva.

 

Nov stil oblačenja

Kar naenkat se je zasitil vseh starih oblačil in se je odločil popolnoma prenoviti svojo omaro. Seveda, to ni nujno znak, da ima ljubico, lahko je tudi samo v krizi srednjih let in se je odločil, da se želi malce pomladiti.

 

Neverjetna pozornost in nežnost

Lahko ima občtek krivice in vam zaradi tega podarja rože in parfume. Če vam jih nikoli do prej ni (razen za rojstni dan), je malce nenavadno, da vas kar naenkrat zaspia z darovi, pozornostjo in nežnostjo.

 

Nujno tuširanje

Če se po prihodu domov nujno mora tuširati, pa tega ni prej nikoli počel, je tudi to lahko en od znakov varanja, saj želi s sebe odstraniti vse sledi.
Foto Getty Images
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.