-Oglasi-

AMULET in TALISMAN

Čarobnost predmetov

0 45

Talisman in Amulet sta predmeta, ki se nosita za zaščito. Gre za simbolični zapis mistike in magije v malem predmetu, ki pripada osebi, katera veruje v moč svojega talismana oz. amuleta. AMULET simbolizira in oddaja mistično čarobno moč, uresničuje zapise in informacije, ki so PO MERI DUHOVNO PREDANE v procesu same izdelave.

 

Amulet, ki je CUSTOM MADE deluje samo za ime osebe, ki ZAŠČITO naroči. Ne more škodovati ali delovati pri drugih ljudeh.  Sile, ki so zgoščene pri izdelavi amuleta so usmerjene v dobrobit osebe za katero se amulet IZDELUJE.  Sestavine amuleta so prilagojene ŽELJAM in CILJEM individuma. Skozi mantre, afirmacije in molitve je vsak amulet ročno izdelan in prilagojen osebi, ki ga bo nosila. Amulet deluje samo štiri letne čase in takrat je čas za zamenjavo in postavitev novih izzivov. Stare amulete uničimo tako, da jih povrnemo v naravo, v tekočo vodo ali pa KAMNITO uničenje. Deluje na vseh kozmičnih ravneh in povečuje stvarnost in kreacijo človeka. Materilano dobrobit prinese STRUPEN AMULET, sestavljen iz posebnih rastlin, ki energetsko blokirajo uničenje kreativnosti pri človeku. Amuleti so tudi finančni zalogaj, vendar njihovo moč cenijo v ELITNIH KROGIH.

 

TALISMAN je ravno tako predmet s koncentrirano energjo ZAŠČITE in BLOKIRANJA, ki se generacijsko prenaša iz roda v rod. Talisman je predmet, ki se lahko nosi večno. Prav tako se lahko prenaša med ljudmi. Talisman nima MOČI uresničevanja, ima pa MOČ prinašanja SREČE. Ljudje si lahko izberejo karkoli kot simboliko TALISMANA, ki prinaša srečo. Vsi poznamo kakšnega športnika, ki nosi rdeče spodnjice kot talisman, TV voditelja s posebno kravato, ki jo nosi za srečo, poslovneže s točno določenim pisalom… vse to so izbrani TALISMANI, ki nosijo srečo. Talismane lahko izberemo iz naravnega okolja in v njih koncentriramo energijo SREČE. ŽELOD ali ŠTIRIPERESNA DETELJICA so vsem dobro znani prinašalci sreče.

 

Amuleti in talismani delujejo na ljudi različno, odvisno od stopnje zavesti, starosti, vere, korenin človeka, psihičnega stanja in življenjskega znanja. Staroverci so amulete izdelovali iz ŠMARNICE in MUŠNICE v kombinaciji z LUNO in SONČNO ENERGIJO. Moč vere in varnosti je v naravi in NARAVA smo mi sami.

 

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

 

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.