ASTROLOŠKA SLIKA NEBA ZA TEDEN OD 14.10. do 20.10.2019.

Foto: Pexels
0 5,678

Teden začenjamo z energijo Polne Lune v znamenju Ovna, ki prinaša priložnost za čustveno preobrazbo in potrebo, da z mnogo poguma za seboj pustimo stare vzorce reševanja težav in se podamo na novo pot napredka.

 

 

Teden pozitivnih astroloških aspektov v katerem se odpirajo možnosti za odlične dogovore, vlaganja  v rizične finančne investicije , ki bodo obrodile sadove. Merkur je v znamenju Škorpijona, kar pomeni, da je naša intuicija izostrena. Tudi Venera je v znamenju Škorpijona in vlada konceptu “koliko je nekaj vrednega”, zato ste trenutno v stanju, ko imate možnost intuitivno preceniti kje investirati svoj čas in zaslužite toliko kolikor se opogumite.

 

 

Veseli boste večino tedna, razen danes, v ponedeljek, ko je Luna na zadniih stopinjah Ovna in je v praznem teku, kar močno občutimo. Kot, da bi imeli zavezane roke, zato karkoli začenmo v tem času, ne bo imelo večjega pomena. Sonce v Tehtnici aplicira v aspekt kvadrata s Plutonom v Kozorogu, kar ima večji vpliv na moške, ki bodo svoje počutje kazali z izrazom trpljenja na obrazu, bali se bodo, da izgubljajo svojo moč, tako v odnosu do drugih oziroma podrejenih, kot izgubo moči na družbenem položaju ali kolektivu.

 

Mars je v Tehtnici, kar spodbuja potrebo po sodelovanju, povezovanju v skupne projekte, saj se zavedamo, da bomo s skupnimi močmi lažje dosegli cilje in uspeh. Najaktivnejši planet tega tedna je Merkur, planet komunikacije, ki je trenutno v Škorpijonu, in bo ta teden gradil samo pozitivne aspekte in sicer s Saturnom, Neptunom in Plutonom. Ti aspekti bodo prinesli odlične priložnosti za sklepanje kompromisev in dogovorov, ter podpisovanje pogodb. Merkur v Škorpijonu prinaša tudi močno koncentracijo, fokusiranost in resen pristop k poslu.

 

Želeli si bomo globoke in kompleksne teme za pogovore. Ta teden prinaša tudi dobro organizacijo, dogovore in potrepžljivost ter sistematičnost pri delu. V sredo zvečer Merkur gradi trigon z Neptunom v Ribah, kar bo prineslo nove in neobičajne ideje, dar za umetnost in občutek za prostor , ritem, ter čarobno moč besed s katerimi bomo lahko omrežili druge, ne da bi ti to opazili. Če se zbudite sredi noči, ker se vam je utrnila neka nova ideja, poskrbite, da jo zapišete in udejanjite, saj bodo planeti le to dobro podprli. Konec tedna, v nedeljo 20.10.2019, Merkur v Škopijonu aplicira v sekstil s Plutonom v Kozorogu, kar pomeni, da bodo naša iznajdljivost, spretnosti, dar govora, velike pisateljske ideje, ter občutek za tvegana vlaganja še večji. Lahko nas presenetijo nepičakovani dobitki. Planet financ, Venera bo ta teden aplicirala v sekstil s Saturnom, natančneje v nedeljo, kar prinaša zanesljiv priliv denarja.

 

Venera je v znamenju Škorpijona in zato občutimo močne strasti, vendar jih držite pod kontrolo, saj lahko začutite moč starih ljubezni. Luna bo ta teden zamenjala štiri znamenja. Prehajala bo začetniškega in energičnega Ovna, realnega in z nogami trdno na tleh, Bika , gibljive in polne idej Dvojčke in občutljivega Raka. Prazen tek Lune je v ponedeljek cel dan do 18:24h , ko bo Luna prestopila v Bika.

 

V čettrek bo prazni tek Lune od 10:37 vse do polnoči in v soboto zjutraj od 4:13 do 12:44 in v tem času boite pametni, ter ne začenjajte nove poslovne aktivnosti, saj ne bodo uspešne. Ta teden je Luna začela svojo fazo padanja.

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.