-Oglasi-

ASTROLOŠKA SLIKA NEBA ZA TEDEN OD 16.12. DO 22.12.2019.

Foto: Pixabay
0 8,859

Teden začenjamo z ognjeno energijo harmoničnega aspekta trigona med Luno v znamenju Leva in Sonca v Strelcu, ki prinaša dobre odnose, optimizem in uspeh.

 

V torek 17.12.2019 se dovrši veliki zemeljski trigon na nebu, ki ga sestavljajo Luna v Devici v trigonu z Jupitrom v Kozorogu in Uranom v Biku kar prinaša veliko materialno dobrobit in praktične sposobnosti za reševanje vseh situacij.

 

Luna v Devici se posveča tudi skrbi za telo, dobremu počutju,zdravju, rada organizira in analizra in te dni bomo pripravljeni pospraviti in pripraviti svoj dom za praznične dni. Jupiter v Kozorogu privlači srečo in uspeh, sploh, če ste v preteklosti delovali etično, disciplinirano in sistematično. Uran v Biku lahko pripravi velika nenadna presenečenja in spremembe na finančnih trgih in Jupiter v Kozorogu lahko še poveča ta napredek oziroma uspeh.

 

Krize v partnerstvu lahko nastopijo v jutranjih urah 19.12.2019 saj je zadnji Lunin krajec v Devici v aspektu kvadrata s Soncem v Strelcu. Bodite previdni in premišljeni preden spregovorite, saj je Merkur v znamenju Strelca, kjer je v svojem izgonu in se zaradi tega lahko izraža bolj cinično in razdražljivo. Ker je Merkur v Strelcu v kvadratu z Neptunom v Ribah, bo komunikacija zmedena, ljudje bodo prikrivali resnico, jo prirejali, lahko pa bodo prirejali tudi podatke, zato bodite previdni pri podpisovanju dokumentov ali pri dogovorih.

 

Zaradi slabih aspektov v tem času ne posojajte denarja, ne najemajte kreditov in ne vlagajte v rizične posle ali na finančnih trgih. Mars je še vedno v znamenju Škorpijona, kar nam daje veliko ustvarjalne in tudi seksualne energije. V četrtek bo apliciral v sekstil s Saturnom v Kozorogu, kar nas bo sililo v akcije, delo in načrtovanje, ki nam bo kasneje prineslo dolgoročne rezultate. V nedeljo bo naša fizična moč močno povečana, saj bo Mars v sekstilu s Plutonom v znamenju Kozoroga.

 

 

To je odličen čas za dobre športne dosežke in nagrade na tekomvanjih, kjer se zahteva velika fizična moč. To bo tudi dober dan za regeneracijo, saj bomo občutili močno notranjo moč. V petek zjutraj, 20.12. ob 8.42h Venera menja znamenje in sicer prehaja iz resnega in hladnega Kozoroga v prijateljskega Vodnarja. Naše doživljanje ljubezni in finančnih zadev se bo skladno s to zamenjavo tudi spremenilo. Izgubili bomo interes za resne in dolgotrajne ljubezenske zveze in začeli bomo graditi bolj prijateljske odnose.

 

Ker Venera v nedeljo aplicira v kvadrat z retrogradnim Uranom v Biku, lahko pričakujemo neprijetna presenečenja pri novih poslovanjih kot tudi pri novih zvezah in prijateljstvih, ki se bodo kar nenadoma ohladila. V nedeljo Sonce prehaja v Kozoroga, kar pomeni, da se bodo tudi naša čustva ohladila in interesi usmerili v karierne napredke in materialne dobičke, ambizioznost bo povečana in  tudi občutek dolžnosti in odgovornosti bo kar naenkrat močnejši.

 

Nastopila bo koledarska zima, adventni čas, čas, ko se bomo posvetili tradiciji, ki zahteva spoštovanje in več resnosti.

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.