ASTROLOŠKA SLIKA NEBA ZA TEDEN OD 20.4.2020 DO 26.4.2020

Foto: Pixabay
0 4,802

Teden začenjamo z Luno v Ovnu in Soncem v Biku. Z Luno v Ovnu bomo teden začeli z veliko življenske energije, pogumno, impulzivno in pripravljeni na nove izzive.

 

Ko je Luna v Ovnu je čas za izkoriščanje vseh danih priložnosti in začnetek novih projektov, vendar se je treba paziti nepremišljenosti in pretiravanja.

Z Luno v Ovnu pa se bomo tudi z veseljem odpravili na vse športne aktivnosti, saj bomo prekipevali od energije. Ker je Luna v sekstilu s Saturnom je začetek tedna ugoden za izpolnjevanje dogovorov, poslovnih obveznosti, resno in odgovorno delo ter načrtovanje prihodnosti. Sonce je vstopilo v znamenje Bika in zdaj je prišlo obdobje, ko si bomo želeli načrte, ki smo si jih zastavili v obdobju Ovna, tudi premišljeno uresničevati.

 

V obdobju Bika se bomo osredotočali na materialne in finančne zadeve, v prostem času pa bomo znali uživati v dobri hrani in pijači. V ljubezni si bomo želeli čustvene varnosti, vendar bodimo previdni, da se ne predajamo posesivnosti in ljubosumju. V torek Sonce aplicira v kvadrat s Saturnom v Vodnarju kar nam lahko prinese stres in zaskrbljenost.

 

Zdelo se nam bo, da je naš cilj zelo blizu, vendar ga ne moremo doseči, zato bo potrebno ta teden veliko potrpežljivosti in vztrajnosti. Imeli bomo občutek, da nas obveznosti in odgovornosti neprestano ovirajo in zato bo potrebna velika mera odločnosti in potrpežljivosti te dni. Še dobro da je Luna vse do srede v lepih energijah in v torek bo aplicirala v same harmonične aspekte tako z Venero kot Marsom in Merkurjem, kar je odlično za zabavo, športne aktivnosti, nakupe in komunikacijo. V sredo nas čaka manj energije in več občutljivosti, zato je dan primeren za zaključevanje in čiščenje, ter počitek. Luna bo od 14:30h v praznem teku zato do večera ne začenjajte nič novega.

 

Nato se Luna preseli v znamenje Bika in naša velika ognjena energija se bo sedaj prizemljila, umirila in polenila. V noči na četrtek bo nastopil Lunin Mlaj v Biku. Mlaj v Biku nas bo upočasnil, postali bomo bolj strpni, prilagodljivi, praktični in mirni. To je dober čas za rutinsko delo, opravljanje vsakodnevnih obveznosti, kot tudi post, za prečiščenje telesa. Luna bo ob Mlaju aspektirala v napet aspekt s Saturnom in konjukcijo z Uranom, kar lahko prinese nepričaovane spremembe s katerimi se bomo težje soočali. V tem času je dobro da se zavedamo, da je potrebno biti potrpežljiv, previden in odprt za spremembe.

 

Vikend bomo preživeli v dobrih energijah saj bo že petek popoldne na nebu dober vpliv planetov, ki nas bo prepirčal v razvajanje s hrano, nakupovanje, delo na vrtu z zemljo, urejanje zaostalih zadev. Luna v soboto vstopi v znamenje Dvojčka, kar bo povečalo komunikacijo, željo po druženju, zabavi, intelektualnem delu in igri. Merkur bo v soboto zvečer v kvadratu z Jupitrom v znamenju Kozoroga, kar bo vplivalo na naš pozitiven odnos do vsega, vendar bodite previdni pri pretiravanju in dvakrat premislite, preden se odločite. Nedeljo bo zaznamovala konjukcija Sonca in Urana, katere vpliv bo čutiti vse v prihodnji teden in ki nam bo prinašal vznemirjenje, nenadne spremembe, presenetljiva odkritja in preobrate.

 

Začutili bomo veliko potrebo po spremembi. Želeli si bomo prekiniti rutino in narediti nekaj čisto novega in drugačnega. Vendar ne pretiravajte, saj ni pravi čas za impulzivno delovanje in tveganje.

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.