ASTROLOŠKA SLIKA NEBA ZA TEDEN OD 21.10. do 27.10.2019.

Foto: Pexels
0 5,690

Teden čarobnih ljubezenskih energij, velikih strasti,ekonomskega razcveta in poslovnih uspehov.

 

 

Pa tudi kakšnih ilegalnih finančnih dobičkov. Na nebu dominirajo pozitivni aspekti Venere v trigonu in sekstilu z Neptunom in Plutonom, ki prinašajo dobre priložnosti za uspešne posle in odlične finančne dobičke ter velike možnosti za idilične ljubezenske romanse.

 

 

Čeprav je Luna v fazi padanja, ne zamudite priložnosti, ki so idealne za razširjanje posla in pozitivnih vplivov. Sonce je ta teden v prvi polovici na zadnjih stopinjah Tehtnice in v praznem teku vse do srede zvečer, kar bo vplivalo na pomanjkanje organizacije in energije, zato se bo treba še bolj potruditi. V sredo je ingres Sonca, kar poemni da le to prehaja iz znamenja Tehtnice v Škorpijona. Sonce v Škorpijonu bo prineslo extremne strasti , iskanje resnice, bolj grobo obnašanje , nagnjenost k zameram in ljubosumnosti kot tudi maščevalnosti.

 

 

Začetek tedna Venera, ki je trenutno v Škorpijonu aplicira v trigon z Neptunom v Ribah, kar daje več mističnosti in čarobnosti, ter idealen čas za skrite ljubezni, ki so javnosti nevidne, kot tudi za ilegalne zaslužke, ki jih ne bo možno razkriti. Konec tedna Venera v Škorpijonu aplicira v sekstil s Plutonom v Kozorogu, kar bo prineslo ekonomske uspehe, denarne dobičke, in veliko kreativnega talenta, kot tudi extremne strasti v ljubezenskih zvezah. Merkur, planet komunikacije in intelekta se sprehaja po Škorpijonu v tem tednu, kar nam prinaša komunikacijo skozi intuicijo in pri dogovorih nas bo vodil takoimenovani “šesti čut”. Merkur je še vedno v separativnem sekstilu s Plutonom v Kozorogu kar nam omogoča dobro vlaganje v različne investicije, ki so lahko tudi bolj rizične, vendar nam obetajo dobre finančne prilive.

 

Konec tedna , v nedeljo popoldne, bo Mars v Tehtnici apliciral v kvadrat s Saturnom, kar nam prinaša upočasnitev pri napredovanjih, napačne odločitve, nagnjenost k nasilju in kriminalu, ter ekstremne padce s političnih položajev zaradi nesprejemanja odgovornosti. Mars kvadrat Saturn prinaša tudi možnosti za sklepna vnetja, deformacije kosti, anemijo in probleme z žolčem, zato se izognite nepotrebnemu stresu oziroma extremnim šrpotnim dejavnostim.

 

Prazni tek Lune bo prisoten v ponedeljek, sredo in petek popoldne, ter nedeljo cel dan, zato v tem času ne začenjajte nič novega. Luna bo ta teden zamenjala štiri znamenja in sicer Raka, Leva, Devico in Tehtnico, kar bo prineslo spremembe razpoloženja, skladne z znamenji v katerih se bo pomikala Luna.

 

View this post on Instagram

 

☕V Barceloni #coffee #with #style #barcelona #champagneismust #skrivnostna

A post shared by skrivnostna.si (@skrivnostna.si) on

-Oglasi-

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.