ASTROLOŠKA SLIKA NEBA ZA TEDEN OD 28.10. – 3.11.2019.

Foto: Pexels
0 45,785

Teden začenjamo z Malejm v Škorpijonu, ki je v egzaktni opoziciji z Uranom v Biku in napoveduje nenadne spremembe, ki bodo imele se posebno velik vpliv na fiksna znamenja, ki pa zelo težko sprejemajo spremembe in to so Škorpijoni, Biki, Levi in Vodnarji.

 

 

Lunin Mlaj je vedno povezan z novimi začetki, znamenje Škorpijona pa je povezano z izboljšanjem financ. Mars je v kvadratu s Saturnom, kar nam daje nemogoče razmere , vendar z našo močno voljo in odločnostjo bomo uspeli realizirati zastavljene cilje. Luna bo v naslednjih 14 dneh v fazi rasti kar nam lahko prinese uspeh in napredovanje v vsem česar se bomo lotili.

 

Mlaj v nas zbuja tudi globoka čustva in daje jasno intuicijo in preporazbe kot tudi možnost, da končno odidemo iz odnosov za katere smo ocenili, da se za njih več ne splača truditi, ne glede na to ali so ti odnosi ljubezenski, prijateljski, sorodstveni oziroma poslovni.

 

Ta opozicija med Uranom in Mlajem nam prinaša tudi razdvojenost med kariero in domom, neprilagojenost in nenadne negativne spremembe situacij. Vse te spremembe bodo nenadne, blsikovite in zahvaljujoč Uranu jih ne bo mogoče zaustaviti. Merkur se v tem tednu zaustavlja in v četrtek 31.10.2019 ob16:42 začenja svoje retrogradno gibanje, ki bo trajalo vse do srede, 20.11.2019 , do 20.13h, ko se ponovno obrne direktno.

 

Zato do čerttka popoldne uredite vse kar je povezano z važnimi papirji in poslovnimi pogodbami. Zlato pravilo je, da v času retrogradnega Merkurja ne kupujete novih tehničnih aparatov, televizorjev ali novih avtomobilov, saj boste imeli z njimi več težav kot običajno. Ne vlagajte dokumentov za nove zaposlitve ali delo v tujini, edina izjema je če to počnete drugič oziroma poizkušate znova. Venera se v petek pozno zvečer seli iz Škorpijona v ognjenega Strelca, kjer bo ostala vse do 26.12.2019.

 

Preden Venera spremeni znamenje, bo v četrtek in petek cel dan v praznem teku in v tem času se ne priporoča nakupovanje, saj boste potem ugotovili, da vam kupljeno ni všeč in si boste le to želeli vrniti. Venera v Strelcu je ognjena , veseli se ljubezenskuh avantur , uživa v dvojnih zvezah, v čemer jo bo podpiral tudi Mars v Tehtnici, ki se sicer zelo turdi za odnose, vendar jih nato hitro poruši. Venera v Strelcu bo skrbela, da se dobro počutimo v svoji koži, da smo igrivi in družabni, neustrašni in očarljivi. V tem času bomo polni strasti do življenja, optimistični in z več energije za ljubezenske odnose in zapravljanje.

 

Luna bo ta teden prehajala štiri znamenja in skladno s tem se bo menjalo razpoloženje ljudi. Iz strastenga, zapeljivega , skrivnostnega in intuitivnega Škorpijona, bo v sredo potovala skozi svobodoljubnega in družabnega, optimističnega Strelca, nato konec tedna preide v resnega karierista in skopušnega Kozoroga ter v nedeljo popoldne v družabnega in prijateljskega Vodnarja. Prazni tek Lune bo v torek zvečer, četrtek popoldne, in v nedeljo v jutranjih urah do poldne, zato v tem času ne začenjajte nič novega, saj ne bo pričakovanih rezultatov.

 

Ta teden bodite previdni tudi v prometu, zaradi težkega aspekta opozicije Sonca in Lune z Uranom, ki prinaša veliko živčne napetosti, ki je lahko vzrok nenadnih in impulzivnih odločitev, ki lahko pripeljejo do nesreč.

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.