-Oglasi-

ASTROLOŠKA SLIKA NEBA ZA TEDEN OD 4.11.-10.11.2019.

Foto: Pexels
0 54,874

Začenjamo teden, ki je ugoden za različne posle, saj je Luna v fazi rasti, kar nam prinaša napredovanje in uspeh.

 

 

Če bo začetek tedna še nekoliko neugoden, bo druga polovica tega tedna odlična. Poseben povdarek prihajajočim dnem daje retrogradni Merkur, ki se do zadnjega tedna meseca Novembra pomika nazaj po znamenju Škorpijona, kar prinaša nove uvide v zadeve, ki jih nismo dobro opravili in nam zdaj daje priložnost, da popravimo vse kar lahko oziroma je potrebno popraviti in urediti.

 

To se še posebej nanaša na vse, ki imajo v natalni karti retrograden Merkur. Ker ta teden retrogradni Merkur aplicira v sekstil s Plutonom, nam le ta prinaša tvegane poslovne investicije, ki pa bi se lahko v drugem poizkusu prav dobro izkazale in nam prinesle želeni rezultat. V tem času ne začenjajte novih projektov, bodite previdni pri podpisovanju dokumentov in pogodb, ter načrtovanju potovanj.

 

Ne kupujte nove bele tehnike niti avtomobilov, saj se bodo v nasprotnem zelo kvarili. Ker retrograden Merkur v tem tednu ni slabo aspektiran z ostalimi palneti, nam v tem tednu ne bo pokazal svojih slabih lastnosti. Venera se premika po ognjenem Strelcu in prinaša dobre poslovne priložnosti v tujini ali z tujci. To je tudi obdobje, ko se bodo nekateri prijateljski odnosi razvili v ljubezenske afere, pa tudi več bo druženja in zabave v tem obdobju.

 

Danes, v ponedeljek bo Prvi Lunin krajec, ki prinaša krize v partnerskih odnosih, tako poslovnih kot prijateljskih, zato se izognite prepirom in razpravam. V torek bo močan vpliv kvadrata med Marsom in Plutonom, kar prinaša notranje napetosti, energijo stresa in besa v odnosih, kot tudi več nasilja. Bodite še posebej previdni v prometu. Še sreča, da je Luna v Vodnarju, kar daje več družabnosti in dobro počutje, kar pomeni, da bomo bolje tolerirali kakršnekoli ispade, slabo razpoloženje in nenavadne situacije.

 

 

V sredo se Luna iz Vodnarja preseli v znamenje Ribi, kar bo prineslo veliko potrebo za razumevanje, več sanjarjenja, čustvenosti in potrebe za ugajanje drugim. V četrtek bo Luna v Ribah aplicirala v same lepe aspekte, zato naredite vse kar lahko, da uredite svoje odprte zadeve in posle ter vse kar ste dlje časa načrtovali. Merkur se nahaja na Fiksni zvezdi Ageni na 23º Škorpijona 34′ iz ozvezdja Centaurus, ki povdarja pomembnost prijateljstva in močno povezanost z financami in vplivnimi prijateljstvi. V vsem tem vam bo pomagal retrogradni Merkur, saj bo vaša intuicija močnejša, glede na znamenje Škorpijona kjer se trenutno giblje.

 

Papirje bomo v tem času podrobno pregledali in jih do potankosti uredili in lahko nas preseneti kakšen finančni dobitek ali zaslužek na katerega smo dolgo čakali.

 

V petek bo Sonce v Škorpijonu apliciralo v pozitivne aspekte s Satrunom in Plutonom v Kozorogu, kar nam prinese prevzemanje odgovornosti in sprejemanje vseh dolžnosti s pomočjo močne intuicije in povečanje kreativnosti.

 

Mars v znamenju Tehtnice je zelo spremenljiv in hitro menja strani, vendar konec tedna naredi konjukcijo z dvema pomembnima Zvezdama v znamenju Tehtnice, ki sta Spika na 23º Tehtnice 50′ in Arkturus na 24º Tehrnice 14′ in prinašata občutek osebne moči, uspeha in ugleda. Konec tedna se Luna preseli iz Rib v ognjenega Ovna, kar bo prineslo občutek da se moramo izboriti za nas pomembne cilje.

 

Počutili se bomo, da prav v petek moramo dokončati kar smo si zadali in v tem bomo neomajni, samozavestni in nepotrpežljivi. K temu bo dodal še aspekt sekstila med Satrunom v Kozorogu in Neptunom v Ribah, ki nam bo vlival občutek da nam vera in vztrajnost lahko prineseta uspeh.

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.