-Oglasi-

ASTROLOŠKA SLIKA ZA TEDEN OD 13.4.2020 DO 19.4.2020

Foto: Pixabay
0 4,792

Teden začenjamo z vstopom Lune v znamenje Kozoroga, kar od nas zahteva disciplino, dobro organizacijo in red, kot tudi več strahu, nezaupanja in čustvenega hladu.

 

Luna je v fazi upadanja in bo dosegla zadnji krajec v noči torek na sredo, kar bo lahko neugodno vplivalo na partnerske odnose, kot tudi slabše počutje in občutek nemoči, da bi uresničili svoje cilje. Zdelo se nam bo, da nam na poti stoji kar nekaj ovir.

 

V torek bo Sonce v Ovnu naredilo kvadrat s Plutonom v Kozorogu in naš ego bo poudarjen, kar nas lahko vodi v konflikte, predvsem z avtoritetami, saj bomo želeli imeti vajeti v svojih rokah.

 

Ta aspekt lahko vodi tudi v veliko destruktivnega obnašanja, zato ne branite svojega položaja in menja za vsako ceno. Merkur je v Ovnu in polni bomo novih idej, vse bomo želeli doseči takoj in hitro,  vendar bo naša energija razpršena in težko se bomo osredotočali samo na eno stvar. Pazimo se burnih reakcij in prehitrega ter preoštrega jezika, da ne bi po nepotrebnem užalili tiste , ki jih imamo radi. Merkur bo na začetku tedna v polsekstilu z Uranom v Biku in naše ideje bodo nenadne in vznemirljive.

 

 

V sredo zjutraj Luna vstopi v Vodnarja in zdaj bomo bolj naklonjeni svobodi, nedovisnosti , raziskovanju, pa tudi uporništvu. To bo dober dan za poglobljeno in intelektualno delo, ugodno za sodelovanje, saj bo Luna v konjukciji z redoljubnim, hladnim in discipliniranim Saturnom.
Sonce bo v kvadratu z Jupitrom, in zaradi tega se bomo počutili samozavestni, ponosni in optimistični. Čeprav je z tem aspektom občutek dobre sreče in uspeha zagotovljen, bodite previdni, da se vam prevelika samozavest in pretiravanje ne bi maščevalo v obliki izgube ali prevelike zapravljivosti. Ne prevzemajte preveč projektov naenkrat, saj bi lahko le tako nepotrebno zapravili svojo energijo, vse skupaj, pa vas ne bi pripeljalo nikamor. Raje počasi in varno, zato urejajte vsako zadevo posebej.

 

 

V četrtek nas čakajo lepše energije, saj je Luna v trigonu z Venero in sekstilu z Merkurjem, kar nam prinaša lepe in vesele energije, veliko šarma, diplomatičnosti, raziskovanja različnih informacij in dobro spletno povezovanje in sodelovanje.

 

 

V petek popoldne je Luna v praznem teku od 16:30 h naprej zato ne začenjajte novih aktivnosti oziroma projektov. Zvečer Luna vstopi v sensitivni Ribi in zaželeli si bomo nežnosti,romance, glasbe in filma, bolj bomo romantično razpoloženi, sočutni do najbližjih in tudi zelo občutljivi. Vikend bo v znamenju Lune v Ribah, zato se bomo počutili bolj melanholične, nežne, ustvarjalne in sanjave.

 

Čas bo primeren za prebiranje knjig, umetniško ustvarjanje, sanjarjenje in spontanost. V nedeljo popoldne se ob 16:50h Sonce preseli iz ognjenega in pogumnega ter začetniškega Ovna v realističnega in praktičnega Bika, kar bo prineslo obdobje pridnega dela, realnega pogleda na svet, praktičnosti kot tudi uresničevanja naših načrtov.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.