ASTROLOŠKA SLIKA ZA TEDEN OD 20.2.2020 DO 5.4.2020

Foto: Pixabay
0 5,682

Vstopili smo v zelo dinamičen teden, kar zadeva planete na nebu.

 

Luna raste in ta teden prehaja iz razigranega in družabnega Dvojčka, v svoj dom v Raka, ko bomo v torek že začutili večje sočutje, občutljivost in muhavost, ki ga bo prvi lunin krajec v sredo še potenciral, nato v četrtek zvečer melanholija popusti, saj Luna preide v ustvarjalnega kot tudi ponosnega in domišljavega Leva kjer ostane vse do sobote ponoči, ko Luna preide v Devico, ki nas bo v nedeljo silila v ustvarjanje reda, skrb za zdravje, natančnost in nujnost da se posvetimo sebi in svojemu telesu.

 

Mars in Venera,  ta teden menjata znamenji. In sicer bo Mars prestopil iz tradicionalnega in ambizioznega Kozoroga v naprednega in vizionarskega Vodnarja, kar nam prinaša večjo potrebo po individualnosti in boju za pravice ter spremembe. Mars v Vodnarju, ki je znamenje napredka, humanitarnosti kot tudi dvojne narave, reda in kaosa, nas bo silil v drugačne načine komunikacije in razmišljanja ter iskanje naprednih rešitev.

 

Venera iz Bika prestopa v znamenje Dvojčka, kjer se bo zadržala cele štriti mesece, saj bo vmes (meseca maja) tudi v retrogradni fazi pomikanja nazaj. Venera, je poleg planeta ljubezni tudi planet, ki govori o umetnosti, denarju in lepoti. Venera v Dvojčku nas bo naredila bolj sproščene, komunikativne, radovedne in igrive. Ker zaradi trenutne karantene ne moremo uživati druženja, ki ga v nas spodbuja Venera v Dvojčkih, se lahko obrnemo k raziskovanju knjižnih polic, umetnosti in sanjarjenju o boljšem jutri kot tudi novim spoznanjem.

 

Ta teden se lahko nadejamo tudi kulminaciji trenutnega stanja, saj se kar trije pari planetov in njihovih vplivov srečajo na nebu. Najprej naredita konjukcijo Mars in Saturn v Vodnarju, v torek, kar prinese veliko  moči kot tudi občutek jeze in upora in zato je najbolje, da to silno energijo usmerite v veliko fizičnega dela ali v kakšen kreativen projekt, da bi to močno energijo spreobrnili v pozitiven in produktiven dosežek. Sledi konjukcija Neptuna in Merkurja v Ribah v soboto, kar bo prineslo veliko zablod kot tudi spiritualnega govoričenja , skrivnosti in vpletenost v laži, prevare in zato se izognite kakršnimkoli intrigam, da bi se izognili škandalom.

 

Ta teden nam ta planetni vpliv tudi prinaša veliko več rizičnosti prenašanja koronavirus okužb in porast obolelih, saj Neptun vpliva na naš imunski sistem. Bodite previdni. V nedeljo se srečata v konjukciji tudi Jupiter in Pluton v Kozorogu, ki skupaj združena prinašata posebno ekspanzijo in moč transformacije. Moč velike osebne transformacije kot tudi porast energije uporabljajte konstruktivno, da se ne bi spravili v težave z nadrejenimi.

 

 

Zdaj je dober čas, da se naše razmišljanje preseli na bolj raziskovalno, duhovno in filozofsko raven, z namenom odkritja svoje lastne filozofije življenja, ki nas bo spremenila v boljše posameznike in posledično boljšo družbo.

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.