ASTROŠKA SLIKA NEBA ZA TEDEN OD 30.12.2019 DO 05.01.2020

Foto: Pixabay
0 4,486

Teden začenjamo s Soncem v resnem in ambizioznem Kozorogu, ki je odločen in svojo energijo usmerja v dolgoročne cilje ter paralelo med Venero in Marsom, kar prinaša veliko intenzivnih strasti.

 

 

Luna je v ponedeljek, 30.12.v praznem teku saj prehaja iz družabnega Vodnarja v sensitivni Ribi, njen zadnji aspekt pa je kvadrat z Marsom, kar lahko prinese kratkotrajno napetost med moško in žensko energijo. V torek, 31.12. Luna aplicira v konjukcijo z Neptunom, kar prinaša veliko občutljivosti, pa tudi umetniškega navdiha in kreativnosti, sanjarjenja in nežnosti.

 

Leto bomo zaključili v pozitivnih energijah konjukcije Lune in Neptuna v Ribah, ki nam bosta podarila več idealiziranja, rožnata očala skozi katera bomo gledali na svet in prijetno komunikacijo, za kar bo kriv lep aspekt z Merkurjem. Začutili bomo več sočutja do bližnjih in iskali inspiracijo v lepih trenutkih in željah.

 

Pomemben aspekt zadnjega tedna v letu je Merkur v Kozorogu v kvadratu z Kironom, ki se dovrši drugega januarja, kar prinaša težko komunikacijo, ki nas lahko tudi prizadane. Večje so možnosti za razne nesporazume in težje doseganje dogovorov, dvomili bomo v svoje sposobnosti in način na katerega razrešujemo težave.

 

Težje bomo ugotovili kakšni so nameni za besedami, kar zna biti zelo neprijetno. Merkur aplicira v tem tednu tudi v trigon z Uranom, kar je dobro za internetno komunikacijo in za vse aktivnosti, ki so povezane z računalniškimi zadevami, znanstvenimi projekti in karkoli kar je povezano z fiziko. Naša inuticija bo zelo močna, utrnile se nam bodo “nemogoče”, pa vendar originalne ideje in naša kreativnost bo povečana. Merkur konjukcija Jupiter, ki se dovrši v četrtek, 2.1. v Kozorogu nam omogoča boljšo vizualizacijo in zmožnost videti “veliko sliko”. Potovanja so ta teden dobro apektirana , in tudi naše počutje bo optimistično, vendar bodite previdni, da ne pretiravamo, ampak raje delamo načrte za naslednje leto.

 

Prvi Lunin krajec za začetek leta , v četrtek, 2.1. se dovrši z kvadratom med Soncem v Kozorogu in Luno v Ovnu. Luna Z novim letom prestopi v Ovna, ki je znamenje ki si želi voditi, ki ima rad nove začetke in tako se bomo tudi počutili. Pripravljeni na nove začetke. Želeli si bomo akcije in novih projektov. Začutili bomo močno energijo začetka novega leta in novih priložnosti. Polkvadrat Kirona in Venere v Vodnarju, 2.1.2020 bo za kratek čas blokiral intimnost in romanco, saj se bomo v tem času raje fokusirali na različnosti v razmerju, kot tisto kaj nas drži skupaj. To bo čas, ko se bomo morali učiti pomembnih lekcij drug od drugega.  Kadar je Venera v Vodnarju se nagibamo bolj k prijateljstvu kot ljubezni in želimo si več svobode. V tem času je pomembno, da si damo dovolj prostora in svobode, da se do drugih obnašamo spoštljivo in nesebično. V soboto zjutraj se Luna iz Ovna preseli v prakičnega Bika. Želeli si bomo dobre hrane, uživanja, stabilnosti in varnosti.

 

 

To bo dober dan, da se posvetimo najbližjim in urejanju doma ter načrtovanju novega leta. Prijeten praznični teden in srečno v novo leto 2020 vam želi Skrivnostna!

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.