BOJ MED NUNO IN RAZUZDANKO

Foto: Pixabay
0 5,730

Spolni apetiti tako ženske kot moškega so popolnoma individualni kakor je človek sam.

 

Potem je tukaj starostni razpon in seveda predvsem ob kakšnih prepričanjih smo rasli in ali so le ti še danes zakoreninjeni v nas? Vendar svoj lastni spolni apetit lahko prepoznaš le ti sam pri sebi.

Ni novost, da je moškim dopuščeno oziroma je še občudovana kakršna koli spolna sla. Večja je boljše je. Na kratko moškim je dosti oproščeno .

Kaj pa pri ženskah? Še 50 let nazaj družba skoraj ni niti priznala, da imajo tudi ženske svoje spolne potrebe ali da lahko ženske občutijo užitke ob spolnem odnosu, kaj šele da bi si jo moški vzel spoštljivo ali nežno.  Predvsem pa , da bi jo povprašal po njenih željah, mogoče raziskal njeno telo. Bila je stroj za rojevanje otrok.

Po pričanju nekaterih starejših žensk, so bile le orodje za moško praznenje. In ko si jo je mož zaželel, je morala dobesedno spusti vse iz rok in dvigniti » kiklo«

Foto: Pixabay

Kako pa je danes s tem?

Imaš enega partnerja ali dva ali tri ali pa nobenega, ko moškemu ali drugi ženski »kaj skoči v nos« si takoj stigmatizirana in pospremljena z kopico vulgarnih primerjav in žaljivk.

Na koncu spoznaš, da ne glede na kakršno koli lastno spolno slo, ki je lahko nična ali pa tudi velika, bodo ljudje vedno našli kaj za komentiranje.

Zatorej draga moja ženska, če imaš apetit nune ali pa mogoče razuzdanke, ga popolnoma prisvoji in naj te komentarji ali pogledi drugih ljudi ne odvrnejo od tebe same in tvojih apetitov.

Žal ugajala ne boš nikoli vsem, je pa zato zelo pomembno in nujno  da ugajaš sama sebi.

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.