-Oglasi-

Frizura za vse priložnosti: Sedem idej kako stilirati paž frizuro

Foto: : Getty Images
0 68,359

Paž ali, kot ga v angleščini imenujejo “bob oz lob” je ena od pričesk, katere popularnost že nekaj let ne more presežti nobena druga.  Moderna, a istočasno elegantna frizura, je enostavna za vzdrževanje in zato tudi ena najljubših za večino žensk.

Vsestranskot te frizure je eden od razlogov zakaj jo nosijo tudi mnoge slavne dame, ki so nam na rdeči preprogi tudi pokazale, na kakšne načine vse jo lahko oblikujete. Dobra novica za vse lastnice paž frizure je, da se bo ta nosila tudi v letu 2020.
Razkrivamo vam nekaj načinov, kako nositi paž oziroma bob ali lob pričesko.

1. Lasje za ušesom

Za to obliko boste potrebovale likalnik za lase, če nimate izrazito ravnih las, in ena enostavna poteza. Lase poravnajte, naredite prečko po sredini in lase z obeh strani povlecite za uho.
Foto: Getty Images

2. Paž,ki je zalizan nazaj

Tudi, ko imate paž je lase možno idtsraniti iz obraza in jih zalizati nazaj. Najboljši dokaz za to je frizura igralke Tiffany Haddish na nedavni podelitvi Zaltih globusov. Sfenane lase počešite nazaj in učvrstite z lakom ali še bolje gelom za lase.
Getty Images

3. Valovi iz obdobja zlatega Hollywooda

V dnevih, ko si želite popolnega občutka ženstvenosti, vaše lase navijte z kodralnikom v valove in frizuri dodajte dah starega Hollywoda, po vzoru igralke Joey King.
Getty Images

4. Vrnitev v 60-a

Medtem, ko boste ravnali lase, vrhove povlečite narahlo navzen in si uredite prečko po strani, kot je to storila igralka Reese Witherspoon na podelitvi Zlatnh globusov 2020.

5. Nizek čop

Kdo pravi, da če imate bob, ne morete nositi lase spete v čop? Tudi če vsi vaši sloji niso dovolj dolgi, da bi jih speli v čop, to ni problem. Del, ki vam bo “pobegnil” iz gumice lahko pripnete s pomočjo okrasnih sponk.
Getty Images

6. Lahki valovi

Še ena od opcij kako lahko nosite rahlo nakodrane lase, dolžine paž vam je pokazala igralka Jennifer Lawrence. Ta ženstvena pričeska je prav idealna za vsak dan, kot tudi za bolj svečane priložnosti.
Foto: : Getty Images

7. “Surov” bob

Opcija, ki jo nikoli ne smete zanemariti, je vaša naravna pričeska brez preveč intervencij in sprememb. Kakorkoli je za vsak dan najlepše in najlažje samo narediti dobro prečko in s tem poudariti volumen las, kot je to naredila igralka Gugu Mbathe-Raw.

 

Getty Images

 

-Oglasi-

Foto Getty Images
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.