-Oglasi-

Trije pomladni stylingi, ki bodo v vas prebudili ženstvenost in samozavest

Foto: PR
0 5,858

Pomlad je že zdavnaj potrkala na naša vrata in mi smo v nizkem štartu že nekaj dni, ko odštevamo popustitev ukrepov in sprehod v mesto na kosilo v našo najljubšo restavracijo.

Za vas smo izbrali tri pomladne stylinge, kot navdih za prihajajoče pomladne tople dni, ki bodo v vas zbudili občutek ženstvenosti in povečali samozavest.

MODERNA ROMANSA

Vsako pomladno sezono nam pomlad prinese mnogo novih modnih zapovedi, vendar klasiki vedno ostajajo. To so pastelne barve, romantični cvetlični vzorec in zračni materiali. Letošnjo pomlad izberite mini obleko s “puff” nabranimi rokavi in cvetličnim printom v katerem prevladujejo rožnato oranžni odtenki, ki bodo privlekli pozornost in poglede.

OD JUTRA DO VEČERA

Ker je pomlad nepredvidljiva, je dobro imeti pripravljen tudi kakšen toplejši kos, ki nas bo zagrel, če nas ujame veter ali temperature nenadoma padejo. Zato kombinirajte zimsko, toplejšo jopico s pomladnimi, novimi, modnimi dodatki, v vedno modni rumeni barvi!

PIKA, PIKA, PIKICA….

Krilo je en tistih kosov, ki jih lahko oblečete ne glede na letni čas. Ali je mini ali, midi ali maksi – krilo lahko kombinirate na nešteto načinov. Tudi če želite reciklirati kakšen modni kos iz preteklih  sezon, izberite print s pikami, s katerim ne boste doživeli modni faux-pas! Pikice so klasika, ki so istočasno cool, očarljive in imajo moč s katero vašo kombinacijo oblačil ponesejo na višji modni nivo. zraven kombinirajte udobne, klasične balernike.

-Oglasi-

Foto PR Privatno
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.