-Oglasi-

Corona ali krona

Foto: Pixabay
0 5,715

Energetska aura Ali plazma, ki obkroža Sonce in druge zvezde. Krona je del vesolja, ki skrbi za vzpostavitev ravnovesja nazaj.

 

Staroverci bi rekli crowna je del življenja, ko svetloba premaga temo, je prevzem naravne krone v vesolju kraljevstev…

 

Kje smo torej mi v vsej tej coroni…zakaj je prišla…. Zato da se ustavi čas, ker smo divjali…

Mi smo kot mravljišče, ki je trenutno okuženo in se bori na svoj človeški način, ampak veliko lahko damo s tem, da smo pozitivno naravnani in verujemo v dobro. Vibrirajmo lepo dobro zmago nad vso to temo na svetu… saj poznate tisto …nabolj temno je pred zoro . Vsi bomo veseli prvega svita, prvega žarka svobode in življenja zunaj med ljudmi.

Foto: Pixabay

Sonce in toplota nas bo rešila in odrešila. Zakurimo naša srca in delimo najlepše, sodelujmo in si pomagajmo.

Svet bo lepši, vse bo prelepo, otroci se bodo svobodno igrali, strah bo izginil, izginila bo tema vseh temnih zgodb, izginila bo žalost in razočaranje katerega prinese prevzem krone. Cenili bomo naša življenja, ker svet je čez noč stikalo, ki se lahko ugasne ali prižge. Prav tako je stikalo v naših srcih, pržgimo ga in nehajmo razmišljati kako grozno in strašno bo, ker to kar prihaja bo osrečilo cel planet.

 

Kot sem pisala v decembru napoved za 2020, svet bo lepši, ekonomija drugačna, posebni otroci (svobodni) ljubljeni in veliko svetovne “začarane” roke več ne bo. Najprej odpade najšibkejši člen tega sveta, firma, ki seje strah in zlo…

Veselimo se , ker vse to je za nas dobro in kmalu bo vse oprano, očiščeno, kot vaše roke… priznajmo si, da nikoli nismo tako temeljito drgnili umazanijo…tudi to je lepa šola…če sem že pri šoli, tudi to je odlična izkušnja, bolj bomo cenili delo ljudi, bolj bomo cenili čas z otroci, bolj bomo veseli stiska roke, objema, bolj bomo previdni pri prehrani, naučili se bomo kaj v resnici potrebujemo, kako lepo je, ko je nebo spet čisto modro, kako čudovito ptice pojejo, kako svež zrak je zunaj in kako zelo smo vsi to potrebovali.

 

Živimo v zeleni deželi, narava nam ponuja vse kar potrebujemo in spet bomo dvignili domači trg. Vodje države skrbijo za nas in spet imamo pravega “liderja”, ki v tej situaciji zna delovati v dobro našega mravljišča. Hvaležni smo lahko da so se vse države prebudile in sodelujejo za dobro Zemlje, za otroke, za prevzem krone, vse bo kmalu odlično samo potrpežljivo sodelujmo in uživajmo v času karantene. Spet bo velikonočni zajček prišel do cilja in spet bodo rožice zacvetele, spet bo praznik dela in spet bo zapel šolski zvonec.

 

Nikar ne širite strah, ker čas je za ljubezen. Ljubimo svoje življenje.

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.