Cvet je sexualni organ rastline

Foto: Pexels
0 4,920

Nasmiham se, saj kadarkoli pogledam okoli sebe vidim nespremenjeno in neokrnjeno žensko energijo, ki ustvarja in daje. Tako v naravi kot v vsaki ženski, ki jo opazujem.

 

Ženska sexualnost je bila in bo ostala vseprisotna povsod. Nič manj kot vzgajanje in vzdrževanje nas, človeštva.

 

Zanimivo je, da je v naravi vsa lepota tako izražena skozi reprodukcijo. Cvet je sexualni organ rastline. Najlepši samec,ki najlažje prevzame samico. To je predvsem še bolj izrazito pri pticah. Vidimo kako se šopirijo s prelepim perjem in plešejo svoj paritveni ritual.

 

Le človeštvo je uspelo ta sveti predel in akt opredeliti kot sexualni objekt, perverzijo ter sramoto. Razvita civilizacija za katero se imamo je popačila intimne odnose in intimne predele v vseh pogledih in promocijah .

Foto: Pexels

Nekoč so stare civilizacije žensko vagino slavile ravno tako kot intimnost. Umetnost ljubljenja lepo prikazuje Kamasutra ravno tako Tantra kjer se dogaja energetska izmenjava med partnerjema. Priporočam knjige kot so Sex in Transtendacja , Bele tigrice in mnoge druge, ki nam odpirajo starodavne vpoglede, za nas pozabljene in prikrite.

 

Ko se bo ženska ponovno prebudila in ozavestila svojo sexualnost, ki predstavlja nekaj nujnega in lepega za človeštvo , ko bo sprejela da je čudovita, čudna, občutljiva, impulzivna, ljubeča in magična, takrat se bo celobito zdravljenje na globalni ravni tudi odvilo.

 

In nujno je, da moški razume, da svojo žensko ščiti. Pa ne zato ker je šibka, ampak zato ker je nadvse pomembna.

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.