-Oglasi-

 KAJ NAS ŠE PRIVLAČI?

0 434

Kaj nas sploh lahko še privlači ali vzburja v tem tisočletju? Vse nam je na voljo in dosegljivo….

Glede na to, da pišem o intimnih vprašanjih se bom osredotočila na spolnost in intimne odnose. Če smo v odnosu ali ne, ni pomembno, saj nekako prihajam nazaj k izreku: Sosedova trava je vedno bolj zelena.

Kaj to pomeni? Torej da je sosedova žena (ali mož) tudi nekako vedno malce boljša ali bolj privlačna kakor naš partner/partnerka? Vedno podzavestno iščemo tisto kar nimamo, ne glede na to, da imamo lahko doma zaklad. Zakaj nas vedno vleče k nečemu novemu? Zakaj le to postaja sinonim za našo vznemirjenje? Vzburjenje, ki nas je spremljalo ob našem partnerju na samem začetku se počasi razblini. Kar je popolnoma naravno, če ga ne negujemo. Tu lahko vklopimo lastno igrivost, ustvarjalnost in mnogo več, da naš odnos nenehno osvežujemo.

Police polne erotičnih revij, vsak klik tako na tel kakor na računalniku ti lahko v sekundi pričara neskončno možnosti takih in drugačnih seksualnih vsebin. In zakaj nam je to bolj priročno kakor razviti svoje lastno vznemirjenje in ga prenesti na partnerja? Nas taka interakcija tako zlahka prisesa na tako posplošeno in plitko intimnost? Smo postali tako leni in čustveno invalidni, da nam je to lažje pa čeprav le zadovoljimo začasno vznemirljivost?

Naše želje so postale nenasitne v vseh pogledih našega življenja. Zakaj? Ker so tako plitke, da nas ne morejo nasiti. Naj nas ta misel spremlja skozi vikend. Posvetimo se drug drugemu. 

 

Za Skrivnostno: Sara Djordjić

 

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.