-Oglasi-

LEPOTA SEKSUALNOSTI

0 400

Seksualnost je naš primarni nagon, ki izhaja iz ohranjanja človeške vrste oz. reprodukcije, pa vendar smo ga do neke mere že tako razvili, da vključuje ne samo intimnost, vendar tudi potrebo po nežnosti, ljubezni in spoštovanju. Brez tega nam spolnost kot taka ne da popolnega užitka ali zadovoljstva. Veliko praznino v nas pustijo bežni, hitri in neosebni spolni odnosi pa, če si to priznamo ali ne.

Meni so najlepše videti zaljubljene ženske. Kar žarijo in v vsem tem sijaju izgledajo dosti bolj privlačne, vabljive ter seksualne. Vedno pa me nasmeji stavek neke gospe, ki je enačila pogled zaljubljenega moškega kot pogled krapa.

 »Lej ga tale moj je spet zaljubljen, saj gleda kot krap«. Resnično ne vem kako gleda krap me pa vedno znova zelo nasmeji.

Torej kako lepo je, ko se počutiš ljubljen oz. željen…. takrat odsevaš le še večjo poželjivost.

Zatorej je beseda seksualnost prevečkrat narobe interpretirana posebej s priokusom same interakcije ali spolne sle. Lepota seksualnosti je, da je tako zelo široka in globoka kakor vsak posameznik ali posameznica, ki jo nosita. Naj nas ne zavede vsesplošno prepričanje okolice ali medijev vendar naj nas vodi lastno odkrivanje lepote le te.

 

Za Skrivnostno: Sara Djordjić

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.