-Oglasi-

LJUBIMEC NEŽNOSTI

Kar ženske v resnici želijo.....

0 468

Ko obstaneš in ne veš več kam so izginili moški, ki si jih pred desetimi leti zavračala kot po tekočem traku, v vsej svoji ignoranci ter začarano zaslepljeni ideji o večni mladosti. Prestopila si prag in sedaj stojiš odrasla, preveč zrela, preveč osamljena, preveč prestrašena.

Nato pride ON.

Vsakič ko prestopi tvoj prag je v njegovih rokah vrečka. Hrana?!?!

Skrbi ga, da slučajno ne bi bila lačna. Kako lep občutek, da nekdo zopet skrbi zate in da ti nič ne manjka. Kljub temu, da bi vse to lahko sama uredila je ta občutek zelo osvežujoč.

Zavestno ali ne, to je za žensko že predigra.

In ko se vse to zloži v hladilnik in sledi poljub, ki ti nakazuje kako močno te je pogrešal čez dan, si že nekje na pol poti do orgazma.

Sledi božanje, pogovori in tako uro in pol… Seveda se utapljaš v lastni ekstazi in se mu počasi začneš predajati v celoti.

Ker je nežen ljubimec se ti posveti v celoti. Slači te tako z očmi kakor tudi počasi z rokami. Del po del vsakega tvojega oblačila pada na tla. Brez naglice in pričakovanj te ljubkuje nežno v dolgi predigri. Obožuje ta moment s tabo in dan ti je občutek, da si zanj ena in edina. Sledi intimnost v poglavju, ki je mnogim še neprebrano oz neizkušeno. Nežno, strastno, osvobajajoče občutenje za oba ko se zlijeta eden v drugega.

Ko se strasti potešijo in misliš, da je zgodba večera končana…NI!

Sledi še ura ali dve pogovora v tonu nežnosti ter izmenjave lastnih občutenj in želja.

Nežni ljubimec, ki nam je odprl nova obzorja in nas naučil pravega pomena te besede si zasluži  pozornost vsake ženske.

Hvala ti moj nežni ljubimec. Moja pozornost je tvoja.

 

Za Skrivnostno: Sara Djordjić

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.