-Oglasi-

Angeli in strahovi

Foto: Pexels
0 7,030

Vem, da veliko ljudi ne veruje v nevidne sile, ampak tukaj so , z nami, vsak dan.

 

Ni jim vseeno kaj si mislimo o njih in ja, veliko žalujejo, ker jih zavračamo zaradi strahu… zavračamo dodatno pomoč v stiskah, odrivamo svoj veter v hrbet. Jaz verujem , ne obsojam nikogar, ki je drugačnega mišljenja.

 

 

Zakaj tako prepričljivo govorim ?Ker vem ,ker lahko napišem svojo izkušnjo in izkušnje bližnjih, ker sem jih prepričala vsaj toliko, da so sprostili dvom v nekaj kar je očem nevidno , srcu pa vidno  in glej glej, kar na enkrat se jim je odprl nov svet, nova dimenzija vere in sprejemanja drugačnih možnosti, kot samo tisto , kar smo naučeni in programirani.
Angeli.Tu so, čuvajo nas, vsak ima svoje , takšne in drugačne, velike in majhne, svetle, brez obraza ali pa je ta svetloba tako močna , da ne vidimo obraz, ne spol, ne , ne ,… v bistvu ne razmišljamo kakšni so, ko jih vidimo, ampak smo prevzeti z njihovo energijo, svetlobo, srčno ljubeznijo in to je nekaj najlepšega, neverjetnega, to je brezpogojna ljubezen.

 

 

Prvič sem se povezala z angelom v zgodnjih jutranjih urah, ker nisem mogla spati, kot da bi me nekaj pobožalo, gledalo in poklicalo. Vsedla sem se na rob postelje in nisem se mogla premakniti več, telo se ni odzivalo, ali sanjam , sem se vprašala, ne ne sanjam tam so vrata sobe, ogledalo, copati, pred seboj pa več kot dva metra žareče bitje svetlobe, z velikimi krili , božansko telo in neme besede, v glavi slišim samo , tu smo, res je , ne glej svet z krvavimi očmi, vse bo dobro, tu sem s teboj , ne zavračaj me , sodelujem , ti pomagam, verjemi, da karkoli rabiš tu sem… ko izgovorim besedo, bitje izgine, slišim sebe, da govorim ; kako ti je ime? Še malo sem sedela, potem pa bosa tekla dol po stopnicah po vodo, … kako ti je ime še vendo govorim in slišim glas v glavi, angel sem , ime mi je svetloba “light” v moji glavi so se prepletali trije jeziki, bila sem sama s seboj, z vodo v roki, z imenom svojega angela čuvaja. Kaj se mi je pa to zgodilo, se vprašam in že razmišljam kako bom to partnerju razložila, saj je navajen že vsega, vedno pravi , da je normalno živel dokler mene ni spoznal, ampak spet ga moram obremenjevati z parapsihologijo….ah raje ne… drugič.
Foto: Pexels
Tako je minilo nekaj let in jaz sem se spremenila, pogumno korakam kjerkoli, ker vem , da je tu z menoj in redno se bitju Angelu zahvalim za sodelovanje, usmerjanje in pomoč… to sem jaz, taka sem. Verjamem, da nismo vsi takšni ampak pišem mojo izkušnjo…spet mine nekaj let in zagledam partnerja kako sedi in nemo gleda skozi okno, ves zamišljen z nekako otožnim obrazom. “ali si vredu?”vprašam. “ne, skrbi me, starši zbolevajo, stari so, nočem , da že grejo, rad bi da še dolgo živijo”.Potem sem mu povedala svojo izkušnjo in ga vprašala ; “ali verjameš v angele?”, presenetil me je odgovor, ker včasih mislimo, da svoje partnerje res poznamo v dušo, um in srce. Dragi je rekel ; Ne!. Seveda ne obsojam , spoštujem svobodno voljo vsakega živega bitja. Na enkrat se v moji glavi Javi nek glas , kot neka vizija, kot nekaj , kar moram izustiti…”ali te lahko prosim nekaj?Ali boš verjel, da tudi ti imaš svojega Angela čuvaja, da te čuva in sedaj sedi tukaj s teboj, če se bo enega dne, tukaj sredi mesta, kjer živimo, na tvoj prag vsedel dojenček mucek , ki bo tebi prinesel sporočilo, da veruj v Angele.

 

Obljubim , da to ne bom jaz naredila. Partner se je nasmehnil in dal roko. Velja, to je noro, sredi betona dojenček muc, ravno k meni… ah …”vsega sem navajen ob tebi”.
Nekaj mesecev kasneje, v zgodnjih jutranjih urah, ko smo pakirali na dopust, je Angel poslal sporočilo. Na vrata, steklena je prišel dojenček, mucek, nihče ga ni mogel prinesti, ker je bil na balkonu v 1. nadstropju, tudi čez ograjo ljudje niso mogli… srce mi je nekako preskočilo, nisem odprla vrata, čakala sem moža, da sam prevzame svoje sporočilo.

 

 

Gospod Chopra Deepak(spiritualni novodobni alternativni avtor energetske znanosti) bi rekel, naključja ne obstajajo, jaz pravim, da Angeli pa obstajajo in niso naključje, so del nas .

-Oglasi-

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.