-Oglasi-

Magična petica: plazeči prstnik

Potentilla reptans L.

0 284

Ena glavnih sestavin, ki jo uporabljam pri svojem delu, je trava s petimi prsti, pri nas pravimo Plazeči petoprstnik ali Plazeči prstnik. Trava s petimi prsti naj bi dosegla vse, kar lahko roka! Ali kot je babica rekla, petica zmore vse. Magično se uporablja pri igrah na srečo, lažjemu prinašanju denarja in ljubezni, za zaščito pred zlom (ko so ljudje preveč v strahu), za pridobivanje uslug ali lažjo zaposlitev in za pometanje urokov. Petica je ena tistih obveznih rastlin pri izdelavi osebnih amuletov. Čaroben dodatek pri kopanju novorejnčka ali pa samo, kot visoko vibracijska rastlina pri vrču vode. Korenina rastline se uporablja pri dezinfekciji ran. Odlična je pri celjenju po piku komarja ali ugrizu klopa.

Tu je nekaj čarovniških trikov, s katerimi lahko uporabite plazeči prstnik:
Olje za učenje, meditacijo in koncentracijo;

Vzemite 1 skodelico olja in dve skodelici posušene rastline v prahu ter ju zmešajte v kozarec, kozarec zaprite in pustite, da dva tedna počiva na toplem in suhem mestu. Olje precedite in dodajte še eno skodelico trave v prahu. Pustite, da se zgosti še en teden in nato precedite. To olje lahko uporabljate v duhovnih kopelih, uporabljate ga za masažo rok in podplatov ali ga dodajate v steklenice s  posušeno vrtnico, rožmarinom…( kjer počivajo druge magične rastline). Deluje dobro kot naravni konzervans. Jaz ga uporabljam za masažo tilnika , ker deluje na češeriko in tretje oko, njena vibracija je odlična za epicenter razsvetljenja.

Številke in sreča v prahu;

To je zelo preprosta mešanica, ki jo pred igranjem Iger na srečo ali nekim izzivom, ki je povezan s števili, namažemo po rokah. Vzemite 5 ščepcev cimeta v prahu, pet ščepcev kamilice v prahu, pet ščepcev sladkorja, pet ščepcev suhe marelice in pet listov plazečega petprstnika. Predenj začnete vašo srečno igro ali pisanje diplomske naloge, vse zmeljite v droben prah in narišite vašo rešitev, vašo oceno s tem prahom. 5-krat ploskajte in recite "srečnih 5 prstov, srečnih 5 rok”. Prah uporabljajte za peeling rok in nego vsaj 7 dni.

Ognjena voda odganja zlobne energije;

V steklenko damo en kristal ognjenega astrološkega znamenja,vodo in pet plazečih petprstnikov. Voda naj počiva na Soncu vsaj 40 dni, potem jo razdelimo na dva dela. Zamašite steklenice in postavite eno ob vhodna vrata in eno ob zadnja vrata, ali na okensko poličko. Po starem izročilu takšna voda vsebuje vibracijo varnosti in brezskrbnosti. Lahko jo škropimo na mestu, kjer je nekdo preminil.

Če želite odstraniti jinxe (jinxi so mali uroki, katere nezavedno ustvarijo naši
bližnji ali prijatelji ) antijinx voda;

V steklenici zmešajte blagoslovljeno sol, sveto vodo, plazeči petprstnik, lovor, belo omelo in žajbelj, steklenico napolnite s čisto izvirsko vodo in malo hišne vode, ter kanček eteričnega olja. Pustite, da se zelišča namočijo v steklenici vsaj nekaj ur. K vaši tedenski Kopeli s toplo vodo, dodajte pest sode bikarbone in pest jodirane soli, potem vašo antijinx steklenico vode prilijete v banjo v 7 korakih.

Uživajte v čiščenju in novi vibraciji.

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.