-Oglasi-

MOČ ODPUŠČANJA in SPREJEMANJA

Osebnostna in duhovna rast

0 236

Obožujem stavek, če niste padli na dno potem niste blagoslovljeni z novim začetkom. VSEDOPUŠČAJOČE življenje pa pomeni SVOBODO. Kako zelo dobro je biti svoboden. Svoboden brez priponk, brez strahu, brez bremena.

 

Vse to se sliši enostavno, toda le, ko si vse to že predelal, preživel in nato tudi zaživel. Težko pa je začeti. Kje začeti, kako začeti, kaj če gre spet vse narobe, kaj če mi ne uspe, kaj če bom razočaran, kaj pa če…? Vse to se nam plete po glavi…navedemo lahko tisoč IZGOVOROV, ki nas samo UPOČASNJUJEJO in USTAVLJAJO.

 

DANES imajo ljudje zelo slabo SAMOPODOBO. Odličen pokazatelj stanja SAMOZAVESTI so socialna omrežja, kjer ljudje dnevno hrepenijo po pozornosti, hvaljenju, potrjevanju in razkazovanju. Razgaljanje, slikanje dnevnih nakupov, dnevne prehrane, dnevno pačenje in slikanje vsakega dela telesa…TO zagotovo ni SAMOZAVESTNO DEJANJE! Ravno nasprotno. Gre za iskanje potrditve. Vedno več je NARCISTIČNE OSEBNOSTNE MOTNJE, ki je velika neke vrste BLOKADA, saj nam onemogoča kreacijo SVOBODNEGA življenja. Zaradi načete samozavesti ali slabe samopodobe je potrebno ogromno POGUMA, da začnemo vse znova. Biti moramo VZTRAJNI. Verjeti moramo v sebe tudi takrat, ko v nas ne verjame nihče. Vera je USPEH. Vera v svojo MOČ.

 

Prvi korak za nov začetek je zagotovo ODPUŠČANJE in SPREJEMANJE. Odpustiti moramo sebi in vsem ostalim. Sprejeti moramo vse IZZIVE kot blagoslov in NAUK, ter se za njih ZAHVALITI. To je prva OSVOBODITEV. Ključ za prva vrata SMO MI SAMI.

Poznam veliko ljudi, ki so se osvobodili vendar so PRAZNI. Praznina pa na koncu dneva boli. KAKO SE NAPOLNITI? Pravi odgovor je HVALEŽNOST. Ozavestimo kaj vse imamo, za kaj vse smo hvaležni in to ZAČUTIMO. V sebi, v svojem srcu. Nič nam ne bi smelo biti SAMOUMEVNO. Če smo hvaležni nam vesolje prinese še več h valežne vibracije. Če smo prestrašeni nam prinese še več strahu, ker to oddajamo, ker to je naša vibracija. Telo je ODDAJNIK, oddaja valove. Priključimo se lahko samo na tise valove, katere sami oddajamo. ZATO vibrirajmo hvaležnost.

Sprejemajmo nove IZZIVE s hvaležnostjo. Samo tako smo SVOBODNI. Tako imamo MOČ.

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.