Prekletstvo kače v očeh otroka

0 307

Veliko sem razmišljala, kako je Bog lahko dopustil tisti kači v BIBLIJI, da se je prelevila v demona in nagovorila Adama in Evo, da sta vzela jabolko iz DREVESA SPOZNANJA. Sedaj razumem, da je kača naša hrbtenica po kateri teče življenjska energija. Energija je lahko uničujoča ali pa RAJSKA.  

Ko sem bila deklica je v moji glavi tista kača razpadla na dva dela. En del kače je končal v ustih ženske, drugi del pa v moških spodnjicah. Nisem čisto dobro povezala župnikovih besed z domačo besedo. OTROK IMA SUPER DOMIŠLJIJO.

Doma sem velikokrat poslušala, kako ima kakšna soseda strupen JEZIK kot kača, ker kleveta o življenju drugih ljudi. Moja Teta, bolj svobodnega duha,  je dostikrat govorila o moških, ki ne znajo krotit svoje kače v hlačah, ker za vsako kiklo oprezajo in bi imeli kar več žensk hkrati.

Enostavno sem si razložila, da je to razpad kače na dva dela, ki sta dejansko povezana in PREKLETA.

Ženska na Zemlji, večno hrepeni po tem, da je slišana, da ima besedo na mestu.  Moški pa večno gleda in misli iz spodnjega dela trupa, kot je babica govorila »poln trebuh, prazna moškost, je KLJUČ za MIR v hiši« Tako nekako sta OBSOJENA na Zemlji.

No niti en niti drug spol ne moreta biti zadovoljna, če nista povezana.  V nek kolovrat, oziroma neko KOLO SREČE, katerega poganja energija ljubezni.  Takrat je KAČA cela in energija lahko kroži. Otrok pa poln upanja, da je PREKLETSTVO PREMAGLJIVO.

 

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.