Dovolj, da sem jo videl…

Foto: Pixabay
0 54,804

… sploh nisem vedel, kaj vse bo prišlo iz mene ven, pri vsem tem čiščenju, počivanju od vsega hudega ;). Tokrat so se pojavili spomini izpred 25 let… ki se vsake toliko časa pojavijo, pa ponovno izginejo.

 

Vem, da se že zelo dolgo vrtim v čustvenem začaranem krogu, pa ne vem kaj vse sem že predelal, a nikakor da pridem iz tega kroga. Zavedam pa se, da iz začaranega kroga lahko odideš tam, kjer si vstopil.

 

Zato se poskušam spomniti, s katero sem vstopil v ta čustven krog… pa ni potrebno dolgo razmišljati, kar sama po sebi se pojavi…

Da… spet se vračam k NJEJ, morda je ONA kriva za vse moje nedokončane Ljubezenske zgodbe… In sedaj, ravno sedaj, ko se vračam domov, se ponovno spomnim na njo…

 

Da bilo je takrat davno, bila je čisto moj tip ženske, bila so tista moja leta osvoboditve, ko sem pri 17-ih bil na vrhuncu vsega… se je naenkrat pojavila ONA. Ampak bili so samo pogovori… in potem je izginila… in vedno, ko sem postal samski, ko so se moje misli sprostile, vedno sem se spomnil na njo, vendar ne duha ne sluha o njej, nikjer… vse do danes… včeraj mi je ponovno priplavala na površje. In se odpravim točno v tisto sredino, kjer sva se nazadnje videla… mislim, da mi jo je pomagalo iskati pol Slovenije… in danes zjutraj pride e-sporočilo…

 

Zelo hitro po tistem je odšla v popolnoma druge vode, se poročila, spremenila priimek in kraj bivanja… vse preberem o njej, le njene slike ne najdem nikjer… in potem se pojavi iz skupine ONA… ista, vendar jaz sem popolnoma drugačen.

V tistem trenutku, ko sem jo zagledal, je vse kar se je nabiralo 25 let, izginilo… bila je le še bleda podoba iz preteklosti.

Foto: Pixabay

Vendar nisem vedel točno, kaj v resnici sedaj to pomeni, vse imam vse njene kontakte, sedaj je tukaj, kaj naj naredim…

Globoko sem se poglobil v sebe ;in šla je vsa moja preteklost in vsa moja prihodnost skozi mojo glavo, ki se srečuje v sedanjosti.

Mislim, da sem s tem spoznanjem prišel, do konca svojih bolečin, pa mislim, da sem rano šele odprl in sedaj jo moram dokonca počistiti.

Vedel, sem da to ni ne začetek ne konec, ampak je le del življenja in enostavno še nisem srečal prave, ona je bila očitno najbližje prave…

In pošljem ji vabilo na kavo z opisom, kdo sem in od kod se poznava!

Dobil sem sporočilo, da sem me žal ne spomni in da z neznanci ne hodi na kavo in da uživa v svoji družini in svojem delu.

Tako sem spoznal, da veliko stvari živi samo v moji glavi, vendar me je s to informacijo osvobodila, nečesa, česar sploh nikoli ni bilo.

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.