Ena ženska ali 100 žensk?

Foto: 1zoom.me
0 6,260

Vsaka ženska si želi biti na prvem mestu in kraljica v svojem kraljestvu, ki ga je zanjo zgradil njen kralj.

 

Vsak moški si želi biti obdan z vsemi kraljicami tega sveta in … No, sploh ne bom nadaljeval, ker vemo, v kakšno anomalijo bo to vodilo.

 

Kako naj en moški skrbi za eno žensko, če jih okoli sebe želi 100? Preprosto. V eni ženski naj najde 100 žensk. Da, ženska ima več obrazov, več pozicij … in nikoli ne veste, katera
vas bo danes pričakala doma.

 

Zato si je treba vzeti čas, da jo dobro spoznate in … potem nimate časa in energije za druge ženske.
Toda spoznavamo se skozi vse življenje. No, tako sta narava in bog delala proti nam . moškim.

 

Vendar, če dobro razmislimo, pridemo do naslednjega zaključka: Če vso energijo usmerjamo samo v eno osebo, imamo ves čas občutek, da smo tukaj in zdaj. V nasprotnem primeru se razpršimo in začnemo izgubljati energijo. Vso energijo, ki jo vložimo v eno žensko, dobimo 100-krat povrnjeno v različnih oblikah.

Kar pa je najpomembneje ‒ tudi ko nimamo energije, ni treba, da smo supermani. Bistvo je v tem, da energijo usmerjamo samo v eno osebo, in ta energija mora krožiti. In tukaj, drage dame, moškega lahko osvojite in ga dokončno priklenete nase šele takrat, ko vidite, da mu gre vse narobe, da je brez energije, a mu vseeno stojite ob strani in ga objamete. Ne pustite ga samega, ker bo potem odšel k drugi.

Vse ostalo je samo napeljevanje, s tem pa naredite piko na i, da je za vedno vaš.

 

Precej primerov poznamo, ko moški odide z natakarico ali pa se z njo ure in ure pogovarja ob pivu … Zakaj? Ker ga vsaj ena ženska posluša. Tudi ve ga dajte in ne bežite.

 

Ko on izgubi smer, le zadihajte z njim in ga spodbujajte. Tako bo občutil, da se v najtežjih trenutkih lahko obrne na vas. Morda tega nikoli ne stori, vendar je v njem občutek, da nikoli ni sam.

 

Drage dame, tudi vaši gospodje kdaj izgubijo smer, pa to ne pomeni, da bo zaradi tega iztiril s ceste. Zaupajte mu, le malo si mora oddahniti.

 

Dragi gospodje, da boste imeli 100 % podpornika, mu namenite 100 % pozornosti.
Prijeten dan želim danes, ko se vse stare stvari končujejo. In zjutraj se boste zbudili
popolnoma prerojeni, vse se bo začelo od začetka. Zato se le objemite in poljubite …

 

Vse ostalo so vaše odločitve … Ostanite v objemu.

Foto 1zoom.me
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.