-Oglasi-

HOROSKOP KAJ ČAKA LEVE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 5,659

POLETJE ZA LJUBEZENSKO AFERO, ZIMA ZA ZAKONSKO ZVEZO 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:

Aprilske in majske ljubezenske dogodivščine vam bodo zadale veliko glavobola. Primanjkovalo vam bo samozavesti, medtem ko bo ljubosumja in nezaupljivosti na pretek. Intucijia vas bo vodila na napačno pot, zato raje bolj verjemite tistemu kar vidite, kot tistemu kar čutite. Če ste v iskanju sorodne duše, si postavite realna pričakovanja in realne kriterije. Ljubezenska afera, ki se bo začela v poletnih mesecih bo zelo intenzivna in lahko bi dolgo trajala. V jesenskih mesecih vas bodo kar naenkrat obsedle misli o preteklih zvezah ali pa velika želja po srečanju z skrito simpatijo. Če ste že dlje časa v dolgi zvezi, se vam v zimskim mesecih obeta vstop v zakonsko zvezo.

KARIERA in DENAR:

V tem letu boste znali izkoristiti vsako priložnost in zato bodo rezultati vašega dela obrodili sadove. V središču pozornosti bodo zahtevni projekti, ki pa jih boste dlje časa zadrževali v tajnosti. Po nestabilnem poletju, jesenski meseci prinašajo večje možnosti za napredovanje in boljše zaslužke. Sodelovanje s straješimi in vplivnimi posamezniki bo prineslo želene rezultate. Letos se vam bodo ponudile možnosti za reprogramiranje kredita , dobre zadolžitve in uspešno naložena finančna sredstva, ki bodo oplemenitena.

LEPOTA in ZDRAVJE:

Letos se lahko vaša telesna teža podvoji, saj boste tesnobo in stres zdravili z hrano in pijačo. Pomladni meseci prinašajo alergije, nesprečnost in povečano nervozo želodca. Med poletjem ne pretiravajte z vodnimi športi, pazite na svoje srce in ne prakticirajte seksa brez zaščite.

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:

Čeprav bodo vaši posli v mesecu septembru malo upočasnjeni, se ne boste pritoževali. Imeli boste več časa za privatna zadovoljstva, ljubezen, druženje s prijatelji in družino. Zabavale vas bodo igre mačke in miške s privlačnim znancem oziroma znanko vse do trenutka, ko boste ugotovili, da ste se resno navdušili nad njo/njim.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.