KAJ ČAKA BIKE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 4,710

BEG V NEZNANO

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:
Čustvena doživetja v prihajajočem letu bodo za rojene v znamenju Bika burna in spremenljiva. V enem trenutku boste visoko v oblakih, v dugem trenutku nenadoma prizemljeni. Ne glede na to koliko verjamete v srečen zakon z sorodno dušo , se boste vseeno borili proti omejitvam čvrste zveze. Ljubezenska renesansa, ki bo nastopila v mesecu marcu in oktobru bo vstop v poletno in jesensko zaljubljenost. Pričakujete lahko veliko kratkih in romantičnih srečanj, vznemirljivih pustolovščin in vročih objemov z osebami, ki so pravkar prestale ločitev ali ne verjamejo v zakonsko zvezo.

 

KARIERA in DENAR:
V letošnjem letu se lahko usmerite v iskanje nove karierne poti ali pa v iskanje novih in dodatnih možnosti za zaslužek.  Sodelovali boste na raznih seminarjih in tečajih, širili svoja znanja in odkrivanje “talentov”, ki so bili v “spanju”, saj jih do letošnjega leta niste ozavestili. Pomlad bo za vas ena velika prelomnica v kateri se lahko zgodi menjava delovnega okolja ali pa nenadnega vzpona v karieri. Konec leta boste dočakali z “debelejšo” denarnico.

 

LEPOTA in ZDRAVJE:
Ker se boste težko odrekli slastnim prigrizkom, se boste borili z kilogrami. Med prvo polovico letošnjega leta se boste lažje odločili za telesno aktivnost. V poletnih mesecih bodite previdni, da ne pretiravate z alkoholom.

 

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:
Večina planetov vam bo naklonjena v mesecu marcu, zato bo takrat napredek možen brez večjega truda. S partenrejm vaju bodo povezovala nežna čustva in skoraj da intuitivno razumevanje, medtem, ko vam bodo prijatelji in družina ponujali brezpogojno podporo.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.