KAJ ČAKA DEVICE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 6,760

NEVSILJIVI VODJA 

 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:

Vaše ljubezensko življenje je pod pokroviteljstvom Jupitra, kar pomeni, da bodo vaša čustva intenzivna in ljubezen povrnjena oziroma izkazana. Če načrtujete ustvarjanje družine oziroma želite zanositi, je leto 2020 za vas idealno. Če ste samski, je že od začetka leta velika možnost za srečanje z “idealnim” kandidatom/ko, ki vas bo zadovoljil/a tako na intelektualnem kot erotičnem nivoju.  Manjše ljubezenske težave so možne na začetku pomladi, ko bodo profesionalni interesi navzkriž vašim intimnim načrtom. V tem obdobju se boste lahko “borili” z ljubezenskimi tekmeci kot tudi z osebnimi duhovi iz preteklosti.

KARIERA in DENAR:

Prebuja se vaš kreativni potencial in potreba, da zaposlite svoje roke, možgane in se izkažete z verbalnimi sposobnostmi. Navrgli se boste kot vodja v svojem delovnem okolju, in sicer na zelo diskreten način. Opravljali boste mnogo majhnih opravil, vendar boste razmišljali zelo dolgoročno. Projekte, ki jih boste začeli v letošnjem letu, bodo obrodili finančne rezultate. V drugi polovici leta, kljub občasnemu dolgovezenju, doživite poslovno ekspanzijo in izboljšanje finančnih priložnosti.

LEPOTA in ZDRAVJE:

Nasplošno se boste v letu 2020 počutili bolje kot v preteklem in svoje kronične bolezni boste držali pod kontrolo. V sredini leta vas lahko mučijo glavoboli, gastritis in težave s sklepi, zato se odrecite hrani, ki vam škodi.

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:

Mesec november vam prinaša priložnosti za učenje in usposabljanje, začetke novih projektov in odkrivanje zanemarjenih sposobnosti in talentov. Čeprav boste delovali na nekaj področjih, ne boste zaostajali niti na enem od njih. Uživali boste v ljubezni, s partnerjem pa bosta delila iste misli in občutke.

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.