-Oglasi-

KAJ ČAKA DVOJČKE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 5,711

ČAS VELIKIH POTENCIALOV

 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:
Zaradi razburljivega in pestraga čustvena dogajanja bo leto 2020 za vas nepozabno. Srednji del leta, od aprila do avgusta, po potekal pod vladavino Venere v vašem znamenju. V tem času se boste osredotočali na čustva, ljubezen in partnersko zvezo. Ne bom vam primanjkovalo pozornosti, snubcev in priložnosti za ljubezensko afero. Če ste v zvezi, boste v tem času občutili potrditev, da partnerjevo srce bije samo za vas. Mnogi bodo razmišljali o vas, pošiljali sporočila, vabila na zabave bodo kar deževala, zato boste do jeseni že prav utrujeni od pesterga družabnega življenja in zaželeli si boste tihe in mirne ljubezni.
KARIERA in DENAR:
Po finančno nestabilni zimi,pomlad prinaša več vere vase in v svojo prihodnost. Naredili boste vse, da bi se dokazali in izkazali vse svoje sposobnosti in talente, pri čemer vam ne bo primanjkovalo kreativnosti. Marsv v Ovnu v drugi polovici leta vam prinaša izpostavljenost vaših velikih potencialov za timsko delo in kreiarnje novih poslovnih projektov. V tem času boste dobili možnosti za dodatne vire zaslužka in večina vaših poslovnih aktivnosti se bo končno pomaknila v pozitivno in rastočo smer.
LEPOTA in ZDRAVJE:
Atraktivni izgled in dobra telesna forma vam bosta v tem letu pomembnejša od zdravja, še posebej v sredini leta. Obiskovali boste razne salone lepote in pazili boste na prehrano. V januarju bodite previdni, saj bodo vaše ledvice in mehur občutljivejši.
NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:
Meseca APRILA pričakujte izboljšane materilane priložnosti in obilo emocionalnega zadovoljstva. Uživali boste v družbi otrok, partnerja in prijateljev. Razburljivo nočno življenje vas bo pripeljalo do različnih novih poznanstev in romantičnih pustolovščin.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.