KAJ ČAKA KOZORGE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 4,713

KONČNO PRIPRAVLJENI TVEGATI

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:

V letošnjem letu boste svojo pozornost usmerjali na ljubezensko in družinsko življenje, saj bo le ta Kozoroge v 2020 izvir sreče in zadovoljstva. Do najbližjih boste radodarni. Podporali boste njihove načrte , oni pa vam bodo vse vračali.  Partner vam bo z veseljem sledil in se obnašal kot vaš najboljši prijatelj, kar bo dodatno učvrstilo vajin odnos. Letos planeti za neporočene oziroma pare brez otrok obljubljajo veliko možnosti za sklepanje zakonske zveze ali za podmladek. Samski Kozorogi/nje se lahko veselijo leta 2020, saj je pred njimi velika ljubezenska afera, ki bo presegla vsa njihova pričakovanja. Spoznali boste nekoga, ki ga boste doživeli kot svojo sorodno dušo.

KARIERA in DENAR:

Planetarni vplivi bodo v večini leta dobri, vendar vam lahko druga polovica leta prinese veliko izzivov, ki vam bodo krajžali živce. Zato se potrudite, da do poletja realizirate vse važnejše projekte in cilje. Verjamite vase in postavite si visoke kriterije. Potrpežljivost, modrost kot tudi pripravljenost na tveganje, se bodo pokazale kot dobre taktične tehnike. V avgustu in oktobru bodite previdni, da ne bi izgubili večjih vsot zaradi nepremišljenih finančnih vlaganj.

LEPOTA in ZDRAVJE:

Kopičenje odvečnih kilogramov vas bo opozarjalo, da je potrebno več discipline v vseh aspektih vašega življenja. Bodite še posebno pozorni na kolena in sklepe, saj bodo le ti vaša občutljiva točka.

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:

V mesecu marcu boste še posebej ambiciozni in motivirani za delo. Brez napake boste izpolnili vse svoje obveznosti, rezultati pa bodo višji od vaših pričakovanj. To obdobje je tudi dobro za začetek novih ljubezenskih zvez ali za vstop v zakonsko zvezo.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.