-Oglasi-

KAJ ČAKA OVNE V 2020?

Foto: Pixabay
0 5,694

ZBUDIL SE BO STARI OGENJ

 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO: V letu 2020 vas bodo prevzele rizične profesionalne ambicije, ki bodo vaše privatno življenje potisnile na stranski tir. Vendar boste že spomladi spoznali , da ste bili na slabi poti in zato si boste zaželeli nadoknaditi vse izgubljeno. Če ste zasedeni bo v pomladnih mesecih partner malo bolj mehak in nežen do vas. Iskoristite trenutek in poskrbite za ponovno prebujen stari ogenj. Po juniju boste bolj šarmantni, zapeljivi in zaljubljivi. Vaš status zapečkarskega samca bo še posebej ogrožen v avgustu, ko si boste želeli romantičnih večerov , zabava in burne pustolovščine. V zimskih mesecih morate pristati na kompromise, da bi vaša zveza dobro delovala.

 

KARIERA in DENAR:
Jupiter vas bo vrgel v pravo bitko na poslovnem področju že v začetku leta 2020. Strah pred neznano prihodnostjo vas bo gnal v več delovanja in bolj pozorno izbiro sodelavcev. V drugi polovici leta boste spoznali marljive zaveznike in tako boste tudi utrdili svoj položaj v službi. Vaše ideje bodo za določene posameznike na vodilnih položajih zelo zanimive, zato izkoristite trenutek. Pomembno je da zavzamete svoj položaj. In če kaj na delovnem mestu ne bo šlo po načrtih, potem ne krivite drugih, ampak raje prevzamite odgovornost.

 

LEPOTA in ZDRAVJE:
Občutljivi bodo vaši zobje, sklepi in kolki, v pomladnih mesecih pa bodite še posebej pozorni na dihalne poti. V drugi polovici leta boste imeli več energije, ko si boste mogoče zaželeli tudi kakšne estetske posege in se na splošno bolj posvečali videzu in zdravju.

 

SREČNA ŠTEVILKA LETA 2020 je za Ovne številka 1, ki vas bo spominjala na to, da si želite biti prvi, edini in najboljši. To število vas bo spodbudilo da več razmišljate o sebi in da se osredotočite na to kar si želite doseči.

 

 

NAJBOLJŠI MESEC v LETU 2020 je mesec APRIL. To je mesec vladavine vašega znamenja, ki vam prinaša neverjetne obrate in znamenja, ki kažejo na pozitivne spremembe, ki vas čakajo dolgoročno. Našli boste pravi način kako pokazati svoja čustva in okolica vas bo pri tem spodbujala.
Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.