-Oglasi-

KAJ ČAKA RAKE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 4,821

POGLED SKOZI ROŽNATA OČALA 

 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:
Že na začetku leta se boste prepričali, kako pomembna je previdnost, ko govorimo o ljubezni. Burne razprave in strastne poravnave  se bodo prav vsak dan izmenjevale v vaši zvezi, še posebej če ste mlajši par. Vztrajanje pri svojem, brez pomisleka na kompromis bo kvaril vašo partnersko zvezo. Samski bodo živeli zelo burno ljubezensko življenje. Vaše srce se bo neprestano zaljubljalo , vendar bo vaš razburkan in nestabilen značaj  preprečeval pot do ljubezenskega zadoščenja in ugodja. Druga polovica leta 2020 prinaša porušeno ravnotešje, kot tudi borbo med profesionalnim in privatnim življenjem, vrnitev stare ljubezni, ali pa celo možnosti za romanco na delovnem mestu.

 

 

KARIERA in DENAR:
Za vsak uspeh in dober rezultat se boste morali prav potruditi. Ne bo vam primanjkovalo dobrih priložnosti, vendar bodo le te pogosto pospremljene tudi z oteževalnimi okoliščinami in omejitvami. Včasih se boste počutili, da ste prav utrujeni od vsega, no ko se boste ozrli nazaj in pogledali kaj vse ste že dosegli, se bo v vas prebudil ponos in nova energija. Bodite previdni, da med poletjem 2020 ne prekoračite svojih finančnih zmožnosti, saj boste v nasprotnem primeru morali jeseni iskati dodatne vire zalsužka.

 

 

LEPOTA in ZDRAVJE:
Spremenljivega zdravja in občutljivi na razne vremenske spremembe boste v tem letu hitro pozabili na fizično aktivnost, ki pa bo za vas ključnega pomena. Držite pod kontrolo alergije in izognite se škodljivim navadam, saj boste le tako poskrbeli za njuno psihofizično stabilnost v letošnjem letu.

 

 

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:
Niti vroč avgust ne bo minil brez raznih dogodivščin, vendar vam bo naklonjenost Venere omogočila, da na vse pogledate skozi rožnata očala. Če ste se vpletli v ljubezenski trikotnik, vam bo vaša notranja moč pomagala pri tem, da zdržite vse izzive in pripetljaje.

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.