KAJ ČAKA ŠKORPIJONE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 5,708

IGRALI BOSTE NA KARTO ZAPELJIVOSTI IN ŠARMA

 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:

Leto 2020 vam bo prineslo veliko razlogov za nasmeh na obrazu. Odprti, komunikativni in sponatni bolj kot ponavadi, boste pogosto glavni na zabavah, odpravili se boste na potovanja in spoznavali veliko novih ljudi. Nepričakovano srečanje v mesecu avgustu bo za vas še posebnega pomena , saj se bo rodila nova ljubezenska zgodba. Pari pri katerih je odnos zapadel v monotonijo , jo bodo uspešno premagali z skupnimi druženji ali potovanji. Partner bo vaš najboljši prijatelj in idealen sopotnik, ki vam bo sledil pri vseh vaših načrtih in pri iskanju novih vznemirljivih dogodviščin.

KARIERA in DENAR:

Pri poslu se boste predvsem zanašali na vaš šarm, inteligenco in sposobnost za opažanje majhnih detajlov. V tem letu boste bolj iznajdljivi, podjetniški , pa tudi prebrisani, kar vam bo omogočalo doseganje vseh začrtanih ciljev. V drugem delu leta bo delo pogosto na vašem prvem mestu prioritet, vendar se vam bo ves trud in zavzetost tudi isplačala, saj boste na koncu nagrajeni z povišico ali boljšim delovnim mestom. Mnogi od vas bodo v letošnjem obdobju tudi dobili novo službo.

LEPOTA in ZDRAVJE:

Planetni vplivi vas bodo obdarili z veliko energije in močnim imunskim sistemom, vendar bodo vaši živci in dihalne poti vaše šibke točke in na njih bolj pazite. Letos je naravnost idealen čas, da opustite slabe navade, kot so kajenje in začnete graditi zdrave življenske navade. Ne dopustite si premalo spanca, ki bo za vašo regeneracijo ključnega pomena.

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:

Oktober bo za vas izjemen mesec, ne glede na to ali je govora o prijateljstvu ali ljubezni, saj boste sproščeni, družabni in zapeljivi. Zlahka boste pridobivali naklonjenost okolice in uspešno boste zapeljevali. Prva polovica oktobra bo tudi odlična za nove poslovne podvige.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.