-Oglasi-

KAJ ČAKA STRELCE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 6,748

HEDONIZEM POD KONTROLO

 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:

Če ste samski, ne boste niti pomislili na površne in brezosebne odnose, saj boste težili k ustvarjanju stabilnega in čvrstega odnosa. Letos se boste zresnili in želeli si boste partnerja, ki vas bo razumel in s katerim si lahko obetate dolgoročno srečo, zato bodo romance, ki jih boste začeli letos, hitro dobile noto “resnosti”. Če ste že vezani, potem boste letos spoznali, da si želite vaš odnos popeljati na višjo raven. Tako bodo mnogi pari oziroma Strelci letos praznovali zaroke, poroke ali prihod novega držinskega člana, medtem, ko se bodo drugi preselili v skupno stanovanje ali hišo.

KARIERA in DENAR:

Naporno boste delali, vendar bodo tudi vaši prihodki v letošnjem letu višji. Podpora planetov vam prinaša nove izvire dohodka, na vas pa je, da jih prepoznate in dobro izkoristite. Končno si boste lahko privoščili stvari katere ste si že dolgo želeli , vendar bodite pametni in si nekaj denarja tudi prišžarajte. Ne zapravite vsega za druženje, zabavo in potovanja. Mnogi od vas bodo letos dobili priložnosti za novo službeno mesto, ki bo tudi bolje plačano, hkrati pa vam bo ponujalo več osebnega zadovoljstva.

LEPOTA in ZDRAVJE:

Hedonistični način življenja, kateremu se Strelci tako radi predajate, vas bo letos opozoril, da je treba bolj paziti na zdravje, saj bo lahko vaš holesterol in sladkor precej povišan. Vaše šibke točke bodo tudi ščitnica in ves predel okoli vratu, zato se izogibajte nezdravi hrani in predajanju nezdravim navadam.

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:

V mesecu novembru vas pričakujejo dinamični in intrigantni ljubezenski dogodki. To je obdobje v katerem boste kar leteli po zdraku, prisotni na vseg zabavah in družabnih prireditvah. Noro se boste zabavali, spoznali mnogo novih ljudi, oseba s katero boste najprej prijatelja, pa bo hitro postala nekaj “več”.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.