-Oglasi-

KAJ ČAKA TEHTNICE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 5,617

ČAROVNIJA FATALNE LJUBEZNI

 

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:

Pričakujejo vas burna doživetja, ki bi lahko iz temeljev spremenila vaše življenje. Če ste samski, boste ta status v letošnjem letu tudi zgubili. Privlačili vas bodo posamezniki silovitega temperamenta in z močne osebnostjo, kljub temu, da boste kot par teško našla mir in sklad. No, to vas v tem letu niti ne bo preveč obremenjevalo, saj si boste zaželeli strasti, spontanost in fatalnih ljubezni, kar boste tudi dobili. V dolge zveze se bo tiho privlekel nemir in nestabilnost. Nekateri odnosi se bodo zaradi močnih in težavnih vsakodnevnih obveznosti tudi razpadli, tisti pari, ki bodo krizo znali prebroditi, bodo iz nje izstopili še močnjejši.

KARIERA in DENAR:

V poslovnih vodah bodo pogoste spremembe in nepričakovani dogodki, ki vas bodo učili potrpežljivosti. Lahko boste zamenjali službo, ni izključeno pa tudi da se podate na samostojno poslovno pot. Nekatere Tehtnice si bodo zaželele stabilnosti, zato, si bodo kupile stanovanje ali zgradile hisžo, vendar bodite previdni, da ne bi vlekli prehitrih potez. Previdnost in premišljenost naj bosta vaša dva glavna zaveznika v letu 2020.

LEPOTA in ZDRAVJE:

Pazite na svoje zdravje. Še posebej rizična je druga polovica letošnjega leta, ko bo za vas neugodno delovanje Marsa lahko prineslo na površino skrite težave in kronične bolečine.

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:

V mesecu Novembru pričakujte razburljive ljubezenske dogodke. Če ste samski , se boste podali v strasno romanco in zvezde bodo poskrbele, da se takrat vse vaše skrite želje tudi izpolnijo. PAri bodo v tem mesecu uspeli razbiti monotonijo dolgega razmerja in vnesti več igrivosti v odnos.

-Oglasi-

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.