KAJ ČAKA VODNARJE V LETU 2020?

Foto: Pixabay
0 5,663

VISOKI KRITERIJI BODO ZAHTEVALI SVOJ DAVEK

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO:

V letu 2020 vas bo obremenjeval občutek nerazumljenosti in osamljenosti, tudi če ste v ljubezenski ali zakonski zvezi. Vsemu temu bodo botrovali vaši previsoki kriteriji in nezmožnost, da odprete svoje srce. To je težava katero bi bilo dobro v letošnjem letu ozavestiti in na njej delati. Nekaj boljša situacija za vse v zvezah bo nastopila v drugi polovici leta , ko bo partnerju končno uspelo priti do vašega srca in vas spodbuditi na ponovno zbližanje. Če ste samski, potem je večja možnost, da se v letošnjem letu ponovno zbližate z nekdanjim oziroma bivšim partnerjem. Neprestano se boste vračali v preteklost , saj je tam tudi ostalo vaše srce in tako se lahko pokaže, da je obuditev starih čustev in zveze poteza leta 2020.

KARIERA in DENAR:

Pogosto boste delovali v ozadju, kar vam bo tudi odgovarjalo. Dobro se boste počutili v vlogi svetovalca , pomočnika ali tistega, ki vleče poteze iz ozadja. Izrazita potreba po svetovanju in pomaganju drugim, vas bo prav pahnila v vlogo svetovalca na delovnem mestu. Po poletju se bo vaša ambicioznost zbudila, zato boste vlogo opazovalca tudi prerasli. In takrat se boste podali v akcijo ter si priborili odgovornejši položaj na delovnem mestu oziroma boste dobili napredovanje kot tudi bolje plačano delovno mesto.

LEPOTA in ZDRAVJE:

V letošnjem letu ne boste na vrhuncu svoje energije. Bolj boste podložni različnim obolenjem, zato pazite na ožilje kot tudi na ščitnico.

NAJBOLJŠI MESEC V LETU 2020:

V mesecu juliju boste razpolagali z zavidljivo količino energije in delovne vneme, kar vas bo v prihodnjih mesecih pripeljalo do želenega uspeha. Mesec julij bo za Vodnarje dober tudi za potovanja, dopust, nore zabave , romantična srečanja in doživetje posebno vroče poletne afere.
Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.