-Oglasi-

Kako lepo je v resnici živeti

Živim to kar mislim!

0 125

Sprejemanje vsega kar nas obdaja, točno tam kjer smo ta trenutek je ljubezen do življenja. Vse kar vidimo, zrak, ki ga vdihnemo, nasmeh na obrazu, to je zavedanje. To je trenutek življenja. Ali je lep?

Želimo, da je vsak trenutek lep. Vendar kako? Enostavno je. To lahko dosežemo tako, da rečemo, da je lep. Človek doživlja to kar čuti in obratno.  To kar oddajamo to živimo. Oddajajmo radost, lepoto, srečo, hvaležnost in tako se bomo počutili. Znotraj nas. In tako nam tudi dejansko bo. Sliši se nemogoče vendar je tako. Poskusite. Zagotovo ste v teh letih že slišali za rek: tako kot misliš, tako tudi živiš. 

Kolikokrat na dan, teden si rečete, kako lepo je živeti? Kako lepo je dihati in kako lepo je čutiti svoje srce. Kako lepo je videti naravo in ljudi. Kako lepo je imeti vodo in zalivati svoje telo. Kako lepo je ljubiti. Kako lepo je odpreti oči…..

Živimo v prelepi državi, zeleni, zdravi, dišeči, čudežni, veseli državi. Je tako? Če je vaš odgovor NE, potem zagotovo ne morete biti srečni. Vesolje vam ne more pokazati kako čudovito je, če tega sami ne začutite. Jaz vidim vse lepo in v takšnem svetu živim. Tako želim, tako vidim. In tako tudi živim.

Seveda so tudi grde in težke izkušnje ter preizkušnje. Toda zaradi njih rastemo in postajamo boljši ljudje, bogatejši v duši. Vsekakor nas takšni izzivi ne smejo prepričati, da življenje ni lepo in čudovito. Ne pustite se prepričati, da je svet grd, da je življenje težko in da dobri ljudje ne obstajajo. To ni res. Obstaja vse kar si mi želimo in v kar mi verjamemo. Obstaja vse kar smo in kar je v nas. Toda ključni smo MI sami.

V kaj boste raje verjeli – v dobro ali slabo? To je povsem  vaša osebna odločitev. Vsak od nas je na svet prišel kot otrok, otrok se na svet rodi dober, vesel, razigran, sočuten, prijazen, radoveden, srčen in iskren. Vsak otrok rad živi. Odrasli ljudje pa sebi postavljamo omejitve in prepreke. Zakaj? Mar ni lepo življenje?

Življenje je lepo in barvito. Umetnost življenja je uporaba vseh barv in tehnik, katere vesolje ponuja. Vsak dan je priložnost za lepo življenje. Pomembno je,  da si vsak dan že zjutraj zaželite vse lepote tega sveta in svoji duši na glas prišepnete kako lepo je živeti.

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

-Oglasi-

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.