KAKO ZAPELJATI MOŠKEGA?

0 47,212

Moški smo osvajalci v vseh pogledih, zato nas ni mogoče osvajati, ker smo mi tisti, ki osvajamo, in kakorkoli želim napisati priročnik na to temo, ga ne morem, ker to preprosto ni mogoče.

 

 

Torej, če ženska želi osvojiti moškega, ga mora zapeljati. MOŠKI OSVAJAJO, ŽENSKE ZAPELJUJEJO. To je ključna razlika in sedaj se zgodba lahko začne.
Moški padamo na ženske čare, obline, zapeljive poglede in nesramna povabila. No, ampak počasi, draga dekleta, zavedati se morate, da so novodobni moški sramežljivi in da jih ne smete neposredno napasti, temveč jim morate počasi zlesti pod kožo.

 

Najprej potrebujejo pogovor, da se počasi privadijo na vas, če pa je zraven še alkohol, ste že zmagale … Pri tem ni pomembno, ali ste izzivalno oblečene, dovolj je neposredno povabilo in bo »padel«.
Seveda je odvisno, za kaj ga želite dobiti: ali ga želite le za eno noč, ali se želite z njim poročiti ali ga dobiti samo zato, da vam naredi otroka. Zgornji nasveti veljajo za prvo in tretjo možnost.

Če se z njim želite poročiti, potem je zgodba drugačna.

Zavedati se morate, da je za dolgotrajen zakon pomembno, da sta v ravnovesju, in to je mogoče samo, če on živi polno moškost in ve polno ženskost. Zato je pomembno, da v moškem zbudite moškega.
Torej morate ve najprej postati ženske … Šele takrat namreč lahko začnete z »osvajanjem« oz. zapeljevanjem moškega.

 

Velikokrat slišimo ženske reči, da so same krive za porušeno ravnovesje. Slišimo vas reči, da ste tečne v zvezi. Pa niste. Ženske imate takšno energijo, kot jo imate že po sami naravi. Naloga moškega je, da to energijo usmeri ali zaustavi, ko gre predaleč. In moški v določenem trenutku nismo več sposobni ustaviti teh energij ‒ torej smo mi, Moški, odgovorni za to, da se je ta energija začela širiti, ženske ste namreč samo želele vzpostaviti ravnovesje, kajti to je osnova celotnega ekosistema v naravi. Vedno se vzpostavi ravnovesje, ne glede na škodo kogarkoli. Vedno morajo biti prisotne moške in ženske energije in če ta moška energija ni prisotna v moških, se potem razširi v ženskah. In tako se je v ženskah začela razvijati energija, ki jim je tuja, še naprej pa so se počutile kot ženske, povečala se je skrb za okolico, odgovornost … In tako so začele prevzemati vse, na kar so moški pozabljali. In rodil se je moški v ženski podobi. Kar je neposredno začelo rušiti tudi fizionomijo ženske.

 

Milan Kranjc
Pomeni, da so se začeli razvijati hormoni, ki niso naravni za ženske.

 

Ni namreč univerzalnega nasveta za ženske, kako osvojiti moškega. Ko že mislijo, da ga osvojijo, ugotovijo, da ga sedaj sploh ne poznajo več in da ne vedo več, kaj naj naredijo. No, tukaj se potem drage dame zaprejo same vase ‒ obiščejo terapevte, spijejo hektolitre kav s prijateljicami, da bi poskušale razumeti ‒ moškega.
Naj vam kar iz prve roke povem ‒ samo izgubljate čas. Dokler moški sam ne bo vedel, kaj si želi, tudi ve ne morete vedeti. Največji problem pri moškem je namreč to, da ne ve točno, kaj bi rad, sam sebe še gradi in potem se išče in išče …

 

Morda boste rekle, drage dame, da ste ve iste, vendar pozabljate, da ni vaša naloga, da ste steber družbe, temveč je to vloga moškega …

 

In tukaj se sedaj začenja resnica o moških.

Kaj v resnici pomeni biti moški? Ali kdo ve? Po vsem DNK- kaosu v zadnjem stoletju se globoko v nas še vedno skrivata primarna ženska in primarni moški ali alfa samec. Vendar ta dva ne sodita več v novo dobo.
Zato se mora moški na neki način modernizirati, posodobiti z novimi energijami in stanjem na svetu. Moški še vedno ostaja steber, tisti, ki je kot svetilnik na točno določenem mestu, ko ženska izgubi tla pod nogami. Da ji ponovno pokaže smer. Ko ženska enkrat izgubi smer, je kot balon, iz katerega je zbežal zrak. Brezglavo steče v neko drugo varno zavetje, pri čemer ne govorim, da steče k drugemu moškemu, temveč globoko vase, kjer najde varnost.

DODAJ V VOZIČEK

 

 

Ko je enkrat v svojem brlogu, se ne bo več z lahkoto pustila peljati na hladno, če prej ne bo imela zagotovila, da bo tam poskrbljeno za toploto.

 

 Novodobne ženske so precej zahtevna naloga za novodobnega moškega. Premalo je biti samo na mestu, saj se od njega pričakuje, da je dovolj globok in ima širino, da o moči in položaju ne govorimo. Potem so tu še svoboda, materialna neodvisnost … Skratka, moški bi rekel, da je žensko nemogoče zadovoljiti!
Vendar je mogoče … Res je, da so njena pričakovanja vsemogočna, vendar ji je pri tem treba samo postaviti realne meje, in so moški zmagali. No, sem že preveč zaplaval k nasvetom moškim

 

Drage dame, vsak moški si želi biti Superman. Če ne dobi te potrditve, pade v depresijo, ego pride na površje, vas pa obdolži za vse krivice.

 

Moški je v svoji glavi v resnici superman in tako samozavest oddaja, ko ga spoznate, in potem se v to tudi zaljubite. Ko prvič ne more dokazati svojih supermoči, se bo pred vami zaprl in ve ga boste začele napadati … In tukaj se idealna zgodba konča. V tem trenutku padejo maske in vidimo, kdo smo ‒ to velja za oba.

 

Če obstaja ljubezen, potem si bosta stopila nasproti in se začela pogovarjati ter odkrivati tudi notranji svet, ne samo zunanje občudovanje. Pravi moški bi za pravo žensko moral iti prek svoje užaljenosti in ega ter stopiti pred njo in se ji opravičiti. Le tako lahko nadaljujeta dalje. V nasprotnem primeru se raje poslovita, ker je škoda vajinega časa.

 

Torej, drage dame, če vam je moški vizualno ali intelektualno še ne vem kako všeč, ni pa sposoben obuditi moškega v sebi, ki bi vam ob pravem času znal porezati krila, GA NE OSVAJAJTE.
Predvsem pa bodite pozorne na svojo in njegovo preteklost. Zavedati se morate, da bolj ko so leta zrela, več izkušenj imajo moški. Tisti, ki jih nima, vam je nezanimiv, pri tistem, ki jih ima, vas je strah, da je tega preveč in da je še veliko nerešenih stvari.
Zato vam podajam nasvet številka 1: Naj vas njegova preteklost ne zanima, pa tudi o svoji ne razlagajte preveč. Možgani nimajo časovnih mej. Če se torej pogovarjate o preteklosti, bodo možgani podatke tako zložili, da lahko kdorkoli zamenja vrstni red, iz česar se rodi ljubosumje, in to brez razloga.

 

 

Vaju mora zanimati samo od danes naprej.

S tem, ko v nobenem pogledu ne razlagate o svojih preteklih partnerjih niti o svoji preteklosti, v resnici sami sebe celostno zgradite, ker ne odpirate nekih starih spominov. Oba partnerja tako zgradita celovit odnos. Tudi pred partnerjem ste videti kot celovita, zgrajena oseba. Tako v ospredje pridejo vaše prave lastnosti, tiste pozitivne, in tisto, kar želite, da ste … Vse staro samodejno ugaša. Tako moški v resnici postane superman in ženska kraljična.
Avtor/Izvor Milan Kranjc
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.