KATERE SO TE ŠTIRI STVARI, KI JIH BO NAREDIL MOŠKI, SAMO ZA TISTO ŽENSKO, KI JO RESNIČNO LJUBI

JE TAKŠEN VAŠ MOŠKI?

Foto: Pixabay
0 6,094

Ko moški najde osebo za katero ve, da si z njo želi deliti življenje, ne obstaja tisto, kar zanjo ni pripravljen storiti!

Obstajajo določena dejanja, ki jim bo moški sledil, samo kadar z vami misli resno oziroma vas resnično ljubi! Razkrivamo kaj to točno je!

Posluša vas

In to resnično pomeni, da vas posluša in sliši. Ko se s partnerjem poskušate pogoviriti in večkrat opazite, da je odsoten med pogovorom, je to lahko znamenje, da v vajini zvezi vse ne deluje ko bi si želeli. Če vas vaš moški resnično ljubi, potem boste imele njegovo popolno pozornost in pogovor z vami njemi ne bo naporen ali zanemarljiv. Moški, ki vas ljubi, vas tudi sliši (skoraj) vsakič , ko spregovorite. Posluša vaše nasvete in pogosto jih tudi sprejme, ko pa nasprotuje, to razumno utemelji. Moški, ki vas ljubi, vas zato tudi posluša in sliši.

Pripravljen je spremeniti svoje mnenje

Tudi sami veste, da so moški velikokrat trmasti. V mnogih ondosih, moški ženske ne doživlja resno. Razlog? Pomanjkanje spoštovanja in temu sledi pomanjkanje ljubezni. Ljubezen in spoštovanje gresta z roko v roki. Če moški doživlja vajino zvezo kot popolnoma fizično zadevo, potem se on ne bo zanimal toliko za vaše mnenje, kot za vaše telo.
Moški, ki vas ljubi in spoštuje, bo stremel k kompromisu z vami, saj vas vidi kot enakopravno partnerico. Mogoče se ne bosta strinjala pro vsemu, vendar boste vedela, da se trudi. V vsakem zdravem odnosu, dva partnerja uspeta najti način, da se zadeve uredijo tako, da je obema prav oziroma, da se oba počutita dobro.

Moški se bori samo za tisto žensko, ki jo resnično ljubi

Niti en moški (kot tudi ženska), se ne bori za nekaj kar je minljivo oziroma samo za eno noč. Če vas vaš partner ljubi, potem se bo tudi boril za vas. Stopil vam bo v bran pred prijatelji, pred družino in nikomir ne bo dovolil da vas ponižuje. On bo vedno kril vaš hrbet in vašo stran. To je zanj kot refleks, in nikoli ne bo podvomil na katero stran se mora postaviti : seveda vašo. Tisti, ki vas ima rad, se ne bo samo boril v vašem imenu, ampak za vas in za to da vas tudi zadrži.

Moški bo naredil vse samo za tisto žensko, ki jo ljubi

Tisti, ki je izkusil pravo ljubezen, se zaveda njene vrednosti in tudi kako teško je takšno ljubezen najti. Ne obstaja nič, česar moški, za katerim stoji ženska, ki ga ljubi, ne bi mogel doseči. Tako bo tudi on vam pomagal, ko boste imeli pomemben sestanek,nastop pred drugimi ali kakšen drug pomemben dogodek. Vedno bo tu za vas, v vašo podporo.

Ko vas pravi moški ljubi, na vas gleda, kot na napomembnejšo osebo v svojem življenju. In takrat bo naredil vse kar je v njegovi moči, da vam polepša življenje in pomaga biti najboljša verzija sebe. 

Foto Pixabay
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.