-Oglasi-

Katerim astrološkim znamenjem se ni dobro zameriti?

Foto: Pexels
0 4,743

Pripadniki nekaterih zodiakalnih znakov imajo tako dober spomin, da ne potrebujejo dnevnikov in opomnikov, da bi si določene stvari zapomnili.

 

Medtem, ko se nekateri komaj da spomnijo preteklih dogodkov, drugi ne bodo nikoli pozabili krivice,ki se jim je zgodila ali uslugo, ki ste jim jo naredili.

 

Škorpijon

Če govorimo o spominu, se malo kdo lahko meri z njimi. Oni se lahko brez težave spomnijo vsakega dogodka, pa četudi le ta sega v nekaj desetletij. Ne bojijo se soočati s starimi ranami in ne potiskujejo negativne izkušnje in spomine. Škorpijon bo brez zadržkov, tudi po mnogih letih spomiil prijatelja iz otroštva da mu je ta strgal najljubčo igračo ali ga zatožil staršem. Škorpijonu se ni pametno zameriti , še manj pa jih prizadeti.

 

Kozorog

Ti so že od otroštva nagnjeni k igram, ki spodbujajo spomin, kot so razni kvizi, spomin ali zlaganje slikanic. Če se Kozorog spomni na en dogodek, mu le ta izzove množico asocijacij na niz drugih in je tako pripravljen za pripovedovanje celega romana z vsemi detajli. Kozorogi ne pozabljajo niti na najmanjšo uslugo, ki ste jim jo naredili, niti na najblažjo žalitev in dobro si zapomnijo, kdo je bil z njimi in kdo proti njim v za njih važnih trenutkih. Zato se ni dobro zameriti Kozoorgu.

 

Bik

Zapomni si trenutke v katerih je bil prizadet, vendar si bolj zapomni lepše izkušnje, kot so objemi, počitnice, dobre večerje. Biki imajo zelo razvito vizualno opažanje, zato bodo tudi slikovito opisali zgodnje anegdote iz življenja, kot so prvi izlet, najljubša slikanica, trenutek v katerem jih je nekdo grdo pogledal. Njihova pričanja o preteklih dogodkih so vedno zelo živopisna in malce dramatična.

 

Devica

Pripadniki tega zelo dobro ograniziranega, kritičnega in delovnega znamenja se vsakega dogodka iz svojega življenja zelo detaljno spomnijo. Ne glede na to koliko časa je preteklo, bodo zelo točno opisali kaj se je zgodilo , kaj je kdo rekel in kako je bil takrat oblečen in podobno. Njihov um funkcionira kor računalnik poln podatkov do katerih z lahkoto dostopajo.

-Oglasi-

Foto Pexels
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.