-Oglasi-

KENDALL JENNER NA TEDNU MODE PRESENETILA!POPOLNOMA JE SPREMENILA VIDEZ

Foto: Getty Images
0 4,678

Najlepša sestra slavnega sestrskega klana Kardashian- Jenner in najmanj eskcentrična, Kendall Jenner je na Teden Mode v Londonu, prispela z novo barvo las.

 

Lepa rjavolaska, katere dolge in ravne lase je samo občasno postrigla na paž oziroma bob, se je predstavila z novo barvo las. Postala je BLONDINKA!

 

Foto: REUTERS

 

Na Tednu mode v Londonu je lepa Kendall nosila novo Burberry kolekcijo, katera se je prav odlično ujela z njeno novo barvo las. Čeprav sestre Kardashian-Jenner pogosto uporabljajo lasulje, da bi hitro spremenile videz, kaže, da je nova frizura lepe manekenke tokrat res njena prava barva las.
Kendall smo samo enkrat do zdaj lahko videli z blond lasmi in sicer pred tremi leti, ko jo je modni oblikovalec Olivier Rousteing prepričal, da za potrebe revije uporabi blond lasuljo, ki ji je odlično pristajala. Kakorkoli, pravi lasje, so pravi lasje in Kendall ni zgrešila, da se je odločila za to pogumno spremembo. In če tudi vi razmišljate, kaj bi lahko spremenili in se še nikoli niste preizkusili v vlogi blondinke, je zdaj pravi čas za  eksperimentiranje.
Foto: REUTERS

 

 

Za začetek barvo las osvežite z blond prameni, ki jih vedno lahko prebarvate, če vam sprememba ne bo všeč. Rek pravi, da se blondinke bolje zabavajo! Čas bo pokazal, če to v primeru Kendall Jenner tudi drži!

 

View this post on Instagram

 

Pogovor z Milanom

A post shared by skrivnostna.si (@skrivnostna.si) on

Foto Getty Images
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.