-Oglasi-

SIJAJ NA NOHTIH POJAVIL SE JE NOVI PRAZNIČNI TREND V MANIKURI Enostaven in ne zahteva posebnih spretnosti

SIJAJ NA NOHTIH

Foto: Instagram
0 8,015

Če ste si zaželeli neobičajno manikuro s katero boste še dodatno zablesteli na prazničnih zabavah in nimate časa za obisk salona, za vas odkrivamo enostavno manikuro z kristalčki, ki si jih lahko enostavno in hitro zalepite tudi sami doma.

 

View this post on Instagram

 

Monday. Rainbow #swarovskicrystals 🌈 All rings by @doublemossjewelry Launching in 2 days! #manimonday #nailart #doublemossjewerly

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

V praznični sezoni, kjer se zabave kar vrstijo, se v naših glavah večino časa odvija film kaj obleči in kako se urediti. Čeprav so enostavne manikure v rdečih, zlatih ali zelenih barvah v mesecu decembru vedno dobrodošle, smo za vas odkrili še en nov trend, ki so ga znane dame prikazale na nedavni podelitvi American Music Awards. In za ta nov trend ne potrebujete nobenih posebnih ročnih spretnosti ali veščin. Nohte z bisernimi dodatki, so tokrat zamenjali kristali, ki so idealni za zimski čas ker nas spominjajo na kristale leda in pravzaprav pašejo na vse stylinge prav zaradi svojega sijaja.

Zvezde kot so pevka Selena Gomez in Lizzo so nosile prav takšno manikuro na podelitvi American Music Awards.

Manikura s kristali je zelo enostavna. Vse kar potrebujete je nevtralni osnovni lak za nokte s katerimi jih zaščitite in nato na njih zalepite kristale, ki so namenjeni za manikuro in ki jih lahko kupite v vseh drogerijah. Če želite pa lahko nokte prej tudi nalakirate s kakšnim barvnim lakom in nato zalepite kristale. Predstavljamo vam nekaj fotografij z Instagrama, ki vam lahko dajo navdih za vašo praznično manikuro.

 

View this post on Instagram

 

#gelnails #babyboomernails #crystalnails @aalexandra.dima 💅🏻

A post shared by AlinaNailsTL (@alinanailstl) on

Foto Instagram
Avtor/Izvor Skrivnostna.si
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.