-Oglasi-

MELANIA TRUMP JE POKAZALA TALENT ZA OBLIKOVANJE IN PREUREDILA BELO HIŠO

Foto: Profimedia, Abaca Press
0 840

Kot vsaka prva dama pred njo, bo tudi Melania Trump pustila svoj odtis v Beli hiši. Lepa Slovenka, nekdaj tudi študentka arhitekture na Univerzi v Ljubljani, se je odločila preurediti novi dom.

 

Sodeč po fotografijah je še enkrat navdušila in pokazala, da je odlična poznavalka notranjega oblikovanja in da bo njen občutek za stil še dolgo odmeval po svetu.

 

Lepša polovica predsednika ZDA Donalda Trumpa in prva dama Melania Trump je ponovno pokazala, da ima odlično oko za detajle, kot tudi za urejanje doma. Večini prostorov v Beli hiši , je prva dama dala novo, bolj svežo podobo. Rdeča, Zelena in Modra soba so doživele največ sprememb. V Rdeči sobi je zamenjala tapete, v Zeleni zavese, medtem ko je Plava soba popolnoma restavrirana. “Tapete v Rdeči sobi so zaradi sončne svetlobe tako zbledele, da so bile skoraj že roza barve. Te sobe pa bi vedno morale zgledati prav popolno in zato je bila preureditev nujno potrebna” je pojasnil Stewart McLaurin, predstavnik Bele hiše za Zgodovinske zadeve.

 

Preteklo leto je Melania v Modro sobo dodala nekaj restavriranih kosov iz zgodovinske kolekcije Bellangé apartma, prenovila pa je tudi bowling sobo, ki jo je nazadnje uredila Hilary Clinton, davnega leta 1994. Prav tako je Melania oblikovala sobo za diplomatske sprejeme. Za vse te spremembe, pa se je tudi poučila o ameriški zgodovini, da bi kar najbolje opravila svoje delo.

 

Prenovljene prostore si bosta s povabljenimi gosti na diplomatski večerji prva ogledala avstralski premier Scott Morrison z ženo.

Foto Profimedia, Abaca Press
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.