MOČ KRISTALA

KRISTAL JE NEZADOSTNO ZREL DIAMANT

0 109

Kristal je zarodek, rodi se iz zemlje, natančneje iz skale. Po indijski mineralogiji se od diamanta razlikuje po stopnji zrelosti. Čeprav je KRISTAL materialen se skozi njega vidi. Pogled skozi kristal na soncu ali svečki je MISTIČEN, saj povezuje VIDNO z NEVIDNIM.

Kristal lahko uporabljamo kot simbol PREROKOVANJA, v obliki kristalne krogle, lahko kot simbol modrosti z neskončnim zgodovinskim zapisom ali pa kot simbol skrivnostnih moči kristaliziranja človekovih motnih misli. Kristal, kamen in mineral je najstareši zapis rasti na Zemlji. Material, ki raste najpočasneje na našem planetu.

Vsi narodi poznajo moč KRISTALA; kot AMULET ali TALISMAN. Cesarske palače, kraljev pribor, prestoli, orožja, ikone, stebri, krone…vsi te produkti vsebujejo kristale in natančno določeno kristalno frekvenco. Kristali delujejo v dobro človeka, če so uporabljeni s točno določeno vibracijo in programom. Potencirajo moč ŽELJE, moč MOLITVE in moč ZDRAVLJENJA.

SVETI GRAL naj bi bil izdelan iz MISTIČNEGA SMARAGDA, ki je znan po tem, da ima v kombinaciji z zlatom in diamanti preroško, vizionarsko moč. Zadostoval je le požirek VODE iz svetega grala in JUNAK naj bi dobil preroške misli, vendar če je bil ta slab človek je kmalu za tem zbolel in UMRL.

V  ŠAMANIZMU so kristali KAMNI SVETLOBE, ki jih je ustvaril NEBEŠKI SVETLOBNI PRESTOL, oziroma bitja čiste SVETLOBE. Ustvarili so KRISTAL na ZemljI, KOT DAR ljudem, da lahko šamani in VRAČI napovedujejo prihodnost in KRISTALIZIRAJO svoje VIZIJE.

DANES je na trgu veliko PONAREDKOV, prodajalci mineralov in kristalov morajo avtentičnost produktov zagotavljati s certifikati. Poreklo in proizvodnja sta pomembna. Kako KRISTAL pride do nas je prav tako pomembno, ponavadi nas barva, oblika in odsev pokličejo sami. Če kristali niso ORIGINALNI lahko ponaredki prikličejo več škode kot koristi, zato previdno pri nakupu.

Kristali so od nekdaj bili predmeti ČAŠČENJA. Avstralski VRAČI povezujejo moč mineralov in kristalov v telesu z močjo kristalov v zemlji. Ameriški INDIJANCI opisujejo kristle kot sveto snov URANSKEGA izvora, ki daje jasnovidnost. Majski duhovniki so prihodnost napovedovali iz kristalov namočenih v VODO. Paganski oltar povezuje kristale in kamne z dušami prednikov. V Krščanstvu je svetloba, ki gre skozi kristal simbolika podobe Brezmadežnega spočetja, Marija je kristal, njen sin pa je nebeška svetloba. V Bibliji in Koranu imajo KRISTALI prav tako svoje mesto, ko gre za simboliko.

Neobdelan kristal je tako simbol svobode in naravne  kreacije, predstavlja naravno moč in božje delo. Vsak obdelan kristal z dodatki je simbol človeške kreacije in služnosti. Neobdelani kristali imajo v sebi naravne informacije, obdelani kristali pa te informacije izgubijo, ker človek poseže v naravno popolnost.

KRISTAL JE NEZADOSTNO ZREL DIAMANTV kolikor vas o kristalih zanima več, imamo v SLOVENIJI čudovito knjigo, pri čemer avtor Tadej Pretner opisuje vse o teh Zemeljskih otrocih.

 

Za Skrivnostno: Suzana Drobnjak

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.