“Morski” odtenki: Kako zadržati poletje v laseh

Foto: Getty Images
0 4,671

Po uživanju v morskih radostih, ležanju na plaži in kopanju v morju, je velini žensk prva postaja frizerski salon, da bo obnovile svojo fizuro in opravile z razcepljenimi lasmi.

 

Ko govorimo o barvi las, je nekaj posebnega in čarobnega prav v nijansi, ki jo dobimo med poletjem zahvaljujoč poletnim faktorjem, kot so morje in predvsem sonce. PRav to barvo največkrat želimo zadržati čimdlje v jesen in zimo, da bi nas vsakič, ko se pogledamo v ogledalo spomnila na lepe poletne trenutke. Na srečo imamo danes več različnih tehnik barvanja las, ki nam lahko pomagajo zadržati poletje v laseh, tudi ko sandale zamenjamo z gležnarji.

TRI NAJBOLJ PRILJUBLJENE TEHNIKE BARVANJA LAS

Balayage, baylights prameni in face frame so najprimernejše tehnike za naraven videz “poletja v laseh” 
Balayage tehnika nam pričara nežno zlivanje z naravno barvo las vse do močno posvetljenih konic. Babylights so zelo tanki prameni, ki se zasvetijo skozi naravno barvo las, medtem ko so face frame  tanki in nežno posvetljeni prameni ob obrazu, kot kakšen obrazni okvir.

 

Za rjavolaske, je za ta “posončen” videz dovolj posvetliti lase do največ tri barvne tone, medtem ko je za blondinke priporočljivo svetljenje z eno od zgoraj naštetih tehnik od štiri do pet barvnih tonov.
Glavno pravilo je, da se spoštuje naravni odtenek las in, da svetlenje temu prilagodimo, da bi dosegli “pravkar sem prišla z plaže” učinek.  

 

Ko dosežete želeni videz, je pomembno, da svoje lase primerno negujete, saj če bodo lasje suhi in masni, ne bodo tako privlačni. Vaš cilj je namreč imeti lase, ki izgledajo, kot da jih je obsijalo sonce, da pa bi to uspešno dosegle, je priporočljivo uporabljati kvalitetne izdelke, ki vam jih he priporočil vaš frizer.
V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj frizur, ki so dober primer “poletja v laseh” v različnih odtenkih.

Foto Getty Images Instagram
Avtor/Izvor Skrivnostna.si

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo javno objavljen.